Dijous, 25 d'abril de 2024
Universitat

Consulta les notes de tall per entrar a la universitat

La qualificació més alta se l'emporta el doble grau de Física i Matemàtiques, amb un 13,536

Redacció Barcelona | 13 de juliol de 2022 a les 11:37
Una estudiant en una aula de la URV per fer les PAU | ACN
Després de la tensió acumulada per fer i rebre les qualificacions de les Proves d'Accés Universitari (PAU), l'alumnat ja pot consultar quines són les notes de tall per l'any vinent. Les ha publicat el Departament d'Universitats aquest dimecres al matí. Podeu consultar aquí totes les notes de tall.

De les set més altes, tres pertanyen a graus de Medicina. Ara bé, les notes de tall més altes se l'emporten el doble grau en Física i Matemàtiques que ofereixen la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Barcelona (UB), amb un 13,536 i 13,453 respectivament. És l'onzè any consecutiu que aquests estudis encapçalen el rànquing, ja que només s'ofereixen 20 places en ambdós casos.

Segueixen la llista el grau de Matemàtiques, a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que té un 13,254; Medicina amb Campus Clínic de la UB, amb un 13,240; el doble grau d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques que ofereix la UB, que assoleix el 13,228, Medicina al Campus de Bellvitge, que té un 13,086 i Medicina a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amb un 13,08. Ara, el següent pas pels estudiants és fer la matrícula. A Catalunya, aquest procés comprèn del 15 al 20 de juliol.

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació