Dissabte, 20 d'abril de 2024
música

El FeMAP arriba al Pallars en la seva segona setmana de programació

L’església de Sant Joan de Palau de Noguera acull diumenge l’actuació de Tetraphilla Ensemble amb el concert ‘Mater', un homenatge a les mares

Redacció Pallars | 8 de juliol de 2022 a les 11:58
El conjunt Tetraphilla Ensemble serà el primer en tocar en terres pallareses | Saulus
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) arriba finalment al Pallars en la seva segona setmana de programació, i de la mà de Tetraphilla Ensemble. El conjunt sorprendrà diumenge l'eslgésia de Sant Joan Baptista de Palau de Noguera amb el concert Mater, un programa amb que es vol homenatjar a totes les mares, "les que foren, les que són i les que seran".

Per altra banda, en el marc d'aquests concerts, el FeMAP organitza un conjunt d'activitats paral·leles per oferir una experiència completa pel pública del festival. D'aquesta manera, qui ho vulgui podrà complementar el concert al municipi pallarès admirant una demostració del Ball del contrapàs de Palau de Noguera.

Així mateix, el FeMAP ha donat el tret de sorida a Música a Domicili, una de les accions amb que el festival vol potenciar la seva vessant més social. Un quintet format al Conservatori de Música dels Pirineus ofereix un concert proper, dinàmic i didàctic a aquells col·lectius de perfil residèncial i/o amb dificultats de mobilitat arreu del territori pirinenc.



Altres notícies que et poden interessar




 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació