Divendres, 19 d'abril de 2024
licitació

La subhasta per comprar l’Sport Center de Rialp queda deserta

Ferrocarrils de la Generalitat ha obert una nova licitació, que es durà a terme el 8 de setembre, aquest cop per 960.000 euros

Redacció Rialp | 30 de juny de 2022 a les 09:28
El primer preu de sortida va ser de més d'1,2 milions d'euros | Gimnàs PlaySports
La subhasta per comprar l'Sport Center de Rialp ha quedat deserta. Tal com ha avançat aquest dimecres el diari Segre, l'equipament, que va ser posat a la venda per Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) durant el passat mes de maig per un preu de sortida de 1.200.373 euros, no ha rebut cap tipus d'oferta.

La licitació havia de tenir lloc aquest mateix 29 de juny a les oficines d'FGC a Barcelona. En aquest sentit, l'empresa ha obert una nova licitació, aquest cop per un preu més reduït, concretament de 960.299 euros, i que es durà a terme el proper 8 de setembre. 


El canvi de mans d'aquest complex esportiu, situat al costat de la carretera C-13, es va decidir abans de la pandèmia. Per aquest motiu, l'empresa pública no havia iniciat el procés d'adjudicació fins aquest mateix any. Anys enere, l'Sport Center formava part de Port Ainé, però fa 15 anys la Generalitat va adjudicar-lo a Ferrocarrils, també per via subhasta.

A dia d'avui, és una empresa de la comarca qui gestiona el gimnàs del centre, mentre que altres equipaments del lloc, com ara l'alberg, estan dirigits per diverses entitats. Quan es va fer pública la decisió d'FGC, aquestes empreses també van ser avisades de la futura subhasta, mentre que es va deixar entreveure que els contractes vigents amb aquestes serien respectats pel futur propietari.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació