Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

El rugby comença a treure el cap al Pallars

Des del mes d'abril una quinzena de joves practiquen aquest esport al camp de futbol de Sort dos cops per setmana

Redacció Sort | 27 de juny de 2022 a les 13:19
De moment ja tenen una mitjana d'entre 10 i 15 participants en cada entrenament | Cedida
Al Pallars ja es juga un nou esport. Es tracta del rugby, una pràctica amb poca o gairebé nul·la tradició a les comarques pallareses, però que des del passat mes d'abril una quinzena de joves practiquen tots els dilluns i els dimecres a les 19:30h al camp de futbol de Sort.

El seu objectiu és donar a conèixer l'esport a les dues comarques i, tot i no estar constituïts encara com a club esportiu, estant explorant la possibilitat de presentar-se en algun torneig amistós dels que es realitzen arreu del país en els pròxims mesos.

A més, i tenint en compte els valors d'integració i respecte del rugby, els nois i les noies entrenen conjuntament. Així mateix, tothom qui vulgui hi és benvingut, sigui quin sigui el seu nivell i complexió física.

L'activitat es gratuïta i, de moment, ja tenen una mitjana d'entre 10 i 15 participants en cada entrenament. Així i tot, voldrien que l'assistència fos superior per tal de donar més ressò a l'activitat. Els integrants, val a dir, venen des de tots els racons del Pallars, tant del Sobirà com del Jussà. 
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació