Divendres, 19 d'abril de 2024
política

Sandra Hervas pren possessió com a nova consellera comarcal del Pallars Jussà

La regidora de Compromís per Tremp substitueix el salassenc Francesc Borrell, mort el passat mes de novembre

Redacció Tremp | 22 de juny de 2022 a les 10:51
La regidora socialista jurant el càrrec durant el ple del Consell | CCPJ
La regidora de Compromís per Tremp, Sandra Hervas, ha pres possessió aquest dimarts com a nova consellera comarcal del Pallars Jussà. La regidora del consistori trempolí, doncs, substueix així l'exalcalde de Salàs de Pallars, Francesc Borrell, mort el passat mes de novembre.

Aquest és el quart canvi que es produeix entre els integrants del ple del consell comarcal des de l'inici de la legislatura l'any 2019. Al maig de 2021, l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, va substituir al regidor trempolí Antoni Flores després que obtingués l'acte de diputat al Parlament de Catalunya arran de les eleccions del 14 de febrer.

Posteriorment, i durant el mateix anys, l'isonenc Constantí Aranda va ocupar el lloc d'Anna Ritz, que va renunciar al càrrec de regidora i de tinent d'alcaldia al consistori trempolí. El darrer canvi a l'ens comarcal s'havia produit el passat 23 de febrer, quan el regidor de Castell de Mur, Miquel López, va esdevenir conseller en substitució de Marta Moyes, edil de Sarroca de Bellera.

Amb aquests canvis, el Consell Comarcal del Pallars Jussà té actualment quatre consellers de Tremp, dos de la Pobla de Segur, dos d'Isona i Conca Dellà i dos més de Castell de Mur, mentre que la resta de municipis de la comarca -excepte Talarn- compten amb un sol representant al ple. Per altra banda, i com és preceptiu, la representació de partits continua igual, amb vuit representants d'Esquerra Republicana, sis de Junts per Catalunya i cinc de la Candidatura de Progrés.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació