Dimarts, 23 d'abril de 2024
ajuntament de tremp

La primera tinent d’alcalde de Tremp, Anna Ritz, abandona l'ajuntament

La portaveu de Junts per Tremp, que també encapçala la regidoria de Promoció Local i Fires, renuncia a l’acta de regidora per "motius personals”

Jordi Ubach Llorens 9 de juny de 2021 a les 22:05
Anna Ritz durant la campanya electoral de 2019 | ACN
La primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Local, Fires i Salut de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz (Junts per Tremp) ha presentat aquest dimecres la seva dimissió. Segons ha pogut confirmar Pallars Digital de fonts del propi partit, Ritz ha al·legat “motius personals” per justificar la seva renúncia a l’acta de regidora, que no es farà efectiva fins el 2 d’agost, data del proper ple ordinari. Anna Ritz va encapçalar la llista de Junts per Tremp a les últimes eleccions i és la portaveu del grup municipal. 

En una carta adreçada a l’alcaldessa i a la resta de regidors de la corporació municipal, a la qual ha tingut accés aquest diari, Ritz ha anunciat que el seu substitut serà Josep Maria Puigarnau, president comarcal de Junts i número 4 de la llista a les eleccions municipals. Per Ritz, la incorporació de Puigarnau a l’equip de govern el farà “fort i sòlid” i possibilitarà que “es duguin a terme els projectes”, tant els iniciats com els que hagin de venir de nous.

A la mateixa missiva, Ritz es mostra “convençuda de la decisió presa” i “satisfeta de la feina feta”. Així mateix, afegeix que finalitza “una etapa de servei públic a la ciutat”, que considera que “no ha de ser una opció de vida, sinó una etapa de la mateixa”, segons conclou. Ritz desenvolupa les seves tasques a l'ajuntament en règim de dedicació exclusiva i percep 35.000 euros bruts anuals.

Anna Ritz és la segona regidora trempolina que deixa l'ajuntament aquesta legislatura, després de la renúncia de Laura Soriano (ERC), el passat mes de febrer, també per “motius personals”. La renúncia a l’acta de regidora d’Anna Ritz comportarà que deixi de ser consellera al Consell Comarcal del Pallars Jussà, ja que per ser-ho és necessari tenir acta de regidora municipal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació