Dijous, 18 d'abril de 2024
comerç local

La Torre de Capdella reparteix vals de 25 euros entre els veïns per fomentar el consum al municipi

Els tiquets es podran utilitzar fins al 31 de desembre en compres superiors a 50 euros en establiments de la Vall Fosca

Tomàs Garcia Espot La Torre de Capdella | 10 de juny de 2022 a les 11:47
Els vals de 25 euros es podran adquirir al consistori fins al 12 de desembre | Ajuntament de la Torre de Capdella
L'Ajuntament de la Torre de Capdella ha tornat a posar a disposició dels veïns vals de 25 euros perquè consumeixin en establiments de la Vall Fosca. D'aquesta manera, i fins al 31 de desembre, les persones empadronades al municipi podran fer-los servir en compres superiors als 50 euros, i així contribuir al desenvolupament del comerç local.

Es tracta d'una iniciativa nascuda l'any 2020, arran de la pandèmia, i tal com explica a Pallars Digital la regidora del consistori, Neus Burgués, amb l'objectiu de donar "un cop de mà" a tots els establiments de la vall que van haver de romandre tancats durant uns mesos a causa del confinament

Després d'aplicar-la de nou l'any passat, l'ajuntament ha tornat a aprovar aquesta línia d'ajuts parcials, i segons Burgués, aquesta campanya de foment del consum del comerç també al municipi es repetirà el 2023. "És l'única manera d'arribar a tots els empadronats, que podran consumir en qualsevol establiment del municipi", afirma la regidora. Pel que fa a la seva rebuda, assegura que els veïns estan "molt contents" amb la iniciativa.

Així doncs, les persones empadronades a la Torre de Capdella fins al 30 de desembre de 2021 ja poden anar a buscar aquests tiquets al mateix consistori. Uns vals, però, que són unipersonals i que es podran adquirir fins al proper 12 de desembre. En cas que algú no el pugui recollir personalment, podrà confiar-ho en una altra persona sempre que presenti una autorització signada per l'empadronat o empadronada amb el nom i el DNI de qui ho reculli.

Pel que fa als menors d'edat, els seus pares, mares o tutors legals seran els encarregats de recollir els seus tiquets, mentre que en el cas dels nounats empadronats, podran disposar-ne només si els seus progenitors també estan inscrits al cens municipal.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació