Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Tremp participarà al programa de la Fundació Barça per a la integració social d’infants i adolescents

La iniciativa, fruit de l'acord entre la Fundació i la Diputació de Lleida, també es durà a terme a Tàrrega, Guissona i a la capital del Segrià

Redacció Lleida | 3 de juny de 2022 a les 09:34
El regidor d'esports trempolí, Francesc Castells, ha assistit a l'acte de presentació del programa | Diputació de Lleida
Tremp serà una de les seus del programa conjunt de la Fundació Barça i la Diputació de Lleida per a la integració social d'infants i adolescents. La iniciativa, que s'ha presentat aquest dijous a la seu de la Diputació lleidatana, vol fomentar la pràctica de l'esport a través de la metodologia FutbolNet. 

Així, a partir del mes de setembre, i com en anteriors ocasions, a través d’un programa extraescolar de dos dies a la setmana a cada població, es fomentarà la integració social dels infants i adolescents que es troben en situació d’alta vulnerabilitat, a través d’una metodologia pròpia de la Fundació Barça, on mitjançant l’esport se’ls doni un suport integral en temes d’educació, assistència sanitària, nutrició i atenció psicosocial.

En l’acte de presentació del projecte han participat el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i la coordinadora d’aliances de la Fundació Barça, Yolanda Antin, acompanyats de l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan; l’alcalde de Guissona, Jaume Ars; el regidor d’Esports de la Paeria de Lleida, Ignasi Amor, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tremp, Francesc Castells.

El projecte manté la línia que aquestes activitats, que són gratuïtes per als infants i adolescents als quals van adreçades, seran finançades per la Diputació i la Fundació Barça en cada una de les poblacions beneficiades. Cada ajuntament, per la seva banda, es compromet a facilitar l’ús d’un equipament esportiu adient per a aquesta activitat.

Per altra banda, per portar a la pràctica aquestes activitats, la Fundació Barça aportarà tècnics experts per tal de donar suport metodològic en la implementació del programa d’integració social amb metodologia FutbolNet, mitjançant una entitat de caràcter social que s’encarregarà de l’execució de les activitats educatives.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació