16 d'abril de 2024
editorial

Casa nostra, casa vostra

«Amb l’obertura de la nova redacció a Tremp, fem un pas per consolidar el diari, per apropar-lo al lector i per potenciar el servei a la comunitat»

Pallars Digital Tremp | 3 de juny de 2022 a les 12:00
El passat 27 de maig, fa tot just una setmana i coincidint amb el novè aniversari de la fundació del diari, Pallars Digital va obrir una nova oficina a Tremp. Un espai propi que esdevindrà la nova redacció del diari, la primera que s’estableix al Pallars de manera permanent des que la revista Lo Raier va deixar de publicar l’any 2007. Aquest és, sens dubte, un pas ferm i decidit per acostar el mitjà a les persones que ens llegiu de manera regular, i molt especialment a tots els nostres subscriptors, anunciants i col·laboradors. 

Disposar d’una oficina on poder desenvolupar la nostra tasca ha estat un dels principals objectius d’ençà que vam iniciar l'activitat el maig de 2013. És una aposta per consolidar el diari, guanyar visibilitat, accentuar la transparència, la proximitat, la interacció i el servei a la comunitat. I ho hem pogut fer possible, en bona part, gràcies a la confiança que ens heu donat des del primer dia. Exercim i defensem un periodisme local de qualitat, una tasca que ara entomem, si és possible, amb més força i responsabilitat.

El nou establiment també permetrà iniciar noves accions vinculades a potenciar la relació amb els subscriptors, a més de guanyar espai per continuar creixent com a mitjà, tant en l’àmbit digital com en el de la comunicació. Hi desplegarem també nous projectes relacionats amb la comunicació i el màrqueting, que ja estan en marxa i que ben aviat us podrem presentar.

Ens trobareu als baixos del número 6 del carrer Barcelona de Tremp. Us convidem a visitar la nova seu i a participar -o almenys ser-ne testimoni- del procés periodístic. La nostra nova casa és i serà també la casa de tots els pallaresos i pallareses.
 

Imatge de la inauguració de la nova redacció de Pallars Digital el 27 de maig de 2022. Foto: Pallars Digital

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació