Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

Pàdel Pallars disputarà els quarts de final de la Copa Catalunya

L’equip pallarès supera el Falset a la fase prèvia i a l’Alforja als vuitens de final i avança cap al títol en el seu primer any de competició

Tomàs Garcia / Jordi Ubach L'Hospitalet de l'Infant | 31 de maig de 2022 a les 12:32
El club pallarès va començar a caminar a finals del mes de gener | Pàdel Pallars
Pàdel Pallars, club nascut tot just aquest any a les comarques pallareses, disputarà els quarts de final de la Copa Catalunya de Tercera Catalana contra el Real Club de Polo Barcelona. El conjunt pallarès ha anat superant les diverses eliminatòries, fent valer el seu gran nivell, ja que per aquesta competició es classifiquen els dos millors equips de totes les lligues de Catalunya.

En primer lloc, els de Pàdel Pallars van superar l'Artesa de Lleida per 2 a 1 en la fase preprèvia. Una victòria que els donava el bitllet per disputar la següent fase contra un equip de la tercera divisió de Tarragona. En aquest cas, els pallaresos van guanyar dos dels tres partits contra el Falset a l'Hospitalet de l'Infant. El darrer matx va ser el més emocionant i es va decidir al tie break del tercer set. Els membres del club, Albert Turch i Arnau Ubach, van haver de suar, però finalment es van imposar en un partit de dues hores i quart amb remuntada inclosa.

Pàdel Pallars - Falset (27 de maig)

- Quim Llena i Ruben Trillo: 6/4 - 6/7 - 6/3 (victòria)
- Cesc Malgrat i Gerard Delahorra: 6/3 - 6/3 (derrota)
- Arnau Ubach i Albert Turch: 6/7 - 6/4 - 7/6 (victòria)

Amb aquesta eliminatòria superada, els pallaresos van accedir als vuitens de final de la Copa Catalunya. Diumenge tenien davant a l'Alforja, i en aquest cas es va repetir el resultat de l'eliminatòria anterior. Així doncs, amb el bitllet dels quarts de final ja a la butxaca, aquest dissabte Pàdel Pallars viatjarà fins a Barcelona, on es mediran al Real Club de Polo de la ciutat. Queda molt per arribar a la final, una fita que els permetria disputar el Campionat d'Espanya de Pàdel.

Pàdel Pallars - Alforja (29 de maig)

Ruben Trillo i Toran: 6/2 - 6/3 (victòria)
Oriol Plancheria i Biosca: 6/1 - 6/3 (derrota)
Arnau Ubach i Albert Turch: 6/4 - 7/6 (victòria)

Independentment del resultat final en aquesta competició, és innegable que la trajectòria d'aquest club recent nascut és espectacular. En el seu primer any competint a nivell federatiu, els pallaresos són segons a la lliga (Sènior Tercera Catalana, grup C) i són l'únic club lleidatà que ha aconseguit arribar als vuitens i als quarts de final de la Copa Catalunya.


 Podeu recuperar l'entrevista al president de Pàdel Pallars, Ruben Trillo, al programa Tremp en Joc de Ràdio Tremp:


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació