Divendres, 19 d'abril de 2024
geoparc

​El Geoparc Orígens incrementa la seva visibilitat a través d’un globus aerostàtic

Millorar la visibilitat a nivell local i regional és una de les recomanacions que la Unesco va fer al Geoparc el passat abril

Redacció Tremp | 16 de maig de 2022 a les 12:46
El globus sobrevolant la Conca de Tremp aquest dissabte | Geoparc Orígens
El globus del Geoparc Orígens, amb una capacitat per a 16 persones, volarà per tot Catalunya i ajudarà a donar-li visibilitat dins el territori català. Es tracta d’una acció impulsada des del propi Geoparc i que contribuirà a donar compliment a una de les recomanacions que la Unesco va fer a l'entitat el passat mes d’abril quan li va adjudicar la targeta verda de revalidació per quatre anys més.

Globus Kon-tiki, empresa que realitza els vols, és entitat col·laboradora del Geoparc Orígens des de 2019 i dins les múltiples zones de vol de què disposa a Catalunya, en té tres dins el Geoparc, concretament a Sant Llorenç de Montgai, al congost de Mont-rebei i a la Conca de Tremp.

Un altra de les recomanacions de la Unesco va ser el de reforçar l’estratègia turística, ja que els geoparcs tenen com a finalitat última el desenvolupament local sostenible a través, per exemple, del geoturisme. En aquest sentit, s’organitzen activitats com la del passat dissabte, el Gaudeix el Geoparc, un esdeveniment mensual que es promociona des del Geoparc Orígens.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació