Dijous, 18 d'abril de 2024
TEATRE

«Mai Tant Teatre» inicia una campanya de micromecenatge pel seu pròxim espectacle de carrer

La companyia pallaresa s'ha marcat l'objectiu d'aconseguir el finançament necessari en 40 dies perquè la seva producció pugui ser una realitat

Redacció Tremp | 14 de maig de 2022 a les 10:15

Aquest divendres la companyia pallaresa Mai Tant Teatre ha iniciat una campanya de micromecenatge per poder acabar la seva darrera producció teatral. L'objectiu de la companyia, dirigida pel trempolí Blai Castell, és aconseguir arribar a la fita de 3.500 euros en 40 dies.

Tot plegat, perquè Big Bang Boom, el seu nou espectacle de carrer gegant i interpretat per cinc persones, pugui esdevenir una realitat. És també una producció de conscienciació mediambiental i inclusiva, ja que compta amb una persona amb síndrome d'Asperger dins del repartiment.

Així doncs, amb l'objectiu de seguir acostant el teatre als llocs on no arriba, però d'una manera "molt més gran i molt més lluny", la companyia nascuda l'any 2006 ha obert la possibilitat de convertir els espectadors en mecenes d'aquesta nova producció a través de la plataforma Verkami

D'aquesta manera, es poden fer diferents aportacions econòmiques, les quals compten amb la seva corresponent recompensa, i que van des dels tres euros fins als 1.400. Aquesta darrera xifra, tal com explica Blai Castell, està pensada per aquells ajuntaments, empreses o entitats que vulguin contractar l'espectacle. I a més, els cinc primers podran fer-ho a meitat de preu.

Mai Tant Teatre té previst començar els assajos de l'espectacle aquest mateix mes de juny, i dur a terme la preestrena al Fart Festival d'Isona i Conca Dellà el dia 22 de juliol. L'estrena oficial, però, seria a Tremp, coincidint amb la festa major de la ciutat el segon cap de setmana de setembre.

 Per saber més sobre l'espectacle i la campanya, feu clic en aquest enllaç.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació