Dissabte, 20 d'abril de 2024
pirineus-barcelona 2030

Músics d'arreu de Catalunya s'uneixen en una cançó contra els Jocs Olímpics d'Hivern

El projecte, liderat per la cantant aranesa Alidé Sans, compta amb el suport de Clara Peya, Natxo Tarrés o Cesk Freixas

Redacció Pirineu | 3 de maig de 2022 a les 12:47

Músics d'arreu de Catalunya han sumat esforços en la cançó La terra per sembrar, que vol esdevenir "la banda sonora de la lluita contra la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern" al Pirineu, segons han indicat els impulsors de la iniciativa.

El tema i el clip que l'acompanyen ha sortit a la llum aquest dimarts, i el projecte ha estat liderat per la cantautora aranesa Alidé Sans, al costat d'Àlex Pérez, encarregat de la producció.

Hi ha participat artistes pirinenques com Liv Hallum, Núria Llobet, Mònica Roca o Ivan Caro, però també d'arreu del país com Clara Peya, Montse Castellà, Natxo Tarrés, Joina, Cesk Freixas, Mabel Flores, Titot (Brams), Pirat's Sound Sistema, Gemma Polo (Roba Estesa) o Xavi Sarrià, entre altres.

Amb el llançament del clip i la cançó, la plataforma Stop JJOO subratlla que el món artístic dona suport a la manifestació del 15 de maig a Puigcerdà que, sota el lema Per un Pirineu viu, aturem els Jocs d'Hivern, pretén ser "un clam" perquè el Govern "abandoni" la candidatura olímpica i treballi per una "alternativa real" per a les comarques del Pirineu.

 


Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació