Dijous, 18 d'abril de 2024
Dis la teva!

Torna l'aplec de Sant Beado

Article de Palmira Gabernet, membre de l'associació Amics de Sant Beado

Redacció Pallars | 20 d'abril de 2022 a les 12:39
L'ermita de Sant Beado, a 1.675 metres d'alçada | Wikiloc
Senyor director,

L'aplec de Sant Beado se celebra per la Petita Pasqua, però això és variable cada any. Aquest any, l’aplec tindrà el dissabte dia 4 de juny a la capella de Sant Beado, situada a 1.675 metres, a les 11 del matí. Mossèn Andreu farà dues cerimònies curtes.

Després, a les 12:30h, hi haurà missa a l’església de Sant Cerni de Cerbi, per la gent que no pugui pujar a l’ermita. Esperem que l’Ajuntament arregli el camí abans de la festa. El llosat va ser repassat per una família gratuïtament, tot i que no volen ser anomenats, moltíssimes gràcies.

La porta està oberta als visitants, tan sols ajustada per què no entrin els animalons, els isards, corsos o cabirols, i les vaques que pasturen, tots son feliços a l’estiu. Teniu fulls del goigs, i una escampa per escampar. Dels visitants depèn que estigui net, espero sigueu cuidadosos amb el medi ambient, i també amb la salut.

Bona festa de Sant Beado per a tothom. Us pregaria que prenguéssiu tota classe de mesures de seguretat com no fer foc, no llençar deixalles i que valoréssiu els esforços que s’estan fent perqupe aquest lloc sigui un indret diferent, on la pau i la tranquil·litat no siguin pertorbades per tot allò que ningú li agradaria veure.

Palmira Gabernet Picolo 
Amics de Sant Beado

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació