Divendres, 19 d'abril de 2024
pirineus-barcelona 2030

Carles Isús: «El Govern va tard amb la consulta i la manera de fer-la»

El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà veu com un problema que la votació sobre els Jocs sigui a l'estiu perquè pot "complicar" la victòria del "sí"

Redacció Sort | 4 d'abril de 2022 a les 14:34
El president del Sobirà, Carles Isus, en una imatge d'arxiu | ACN
Arriben les primeres reaccions al Pallars en relació a l'anunci de les dues consultes sobre els Jocs d'Hivern per part del Govern. Un dels primers a fer-ho ha sigut el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, que ha dit que veu amb "temor" la consulta que es durà a terme a l'Alt Pirineu i l'Aran el proper 24 de juliol. 


El motiu, afirma Isús, és el fet de "supeditar" el projecte a una pregunta amb resposta binària -sí o no-, mentre que el president comarcal també assenyala que "és arriscat" fer aquesta consulta quan ja s'ha presentat la proposta tècnica dels Jocs". De la mateixa manera que la plataforma Stop JJOO, però per diferents raons, Isús recela de la data de la votació, ja que la veu com "un problema més", donat que en aquesta època al Pirineu és un període de màxima afluència turística.

Un fet, remarca, que pot "complicar" que la resposta sigui "sí". Per al president del Sobirà, doncs, el 24 de juliol "no és la millor data" i ha sentenciat que el Govern "va tard amb la consulta i la manera de fer-la".


 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació