Dimarts, 23 d'abril de 2024
cinema

El Molí de l'Oli es queda petit en l'estrena del film «Elles són dones pallareses»

El documental, dirigit i realitzat per Manel Sanz, dona veu a 15 dones procedents de diferents indrets de Catalunya o d’altres països del món

Redacció La Pobla de Segur | 4 d'abril de 2022 a les 10:48
Imatge d'un dels moments de la presentació del documental | Ajuntament de la Pobla de Segur
El Molí de l’Oli de la Pobla de Segur es va fer petit dissabte per acollir tot el públic que va assistir a l’estrena de la pel·lícula Elles són dones pallareses, realitzada i dirigida per Manel Sanz. El documental dona veu a 15 dones procedents de diferents indrets de Catalunya o d’altres països del món, entre els quals Alemanya, Països Baixos, Marroc, Palestina, Dinamarca, Níger, Polònia, República Dominicana i el Perú.

Unes dones que han decidit lliurement on viure, com viure i amb qui viure, i ho han fet a les nostres terres. Marc Baró, alcalde de la Pobla de Segur, entitat promotora del reportatge, va donar la benvinguda als assistents i a les autoritats comarcals, i tot seguit el director va esbossar els trets generals del projecte.

Un cop visionada la pel·lícula, va intervenir el director del projecte, juntament amb Gemma Algueró, regidora de Salut i Cohesió Social de l’ajuntament i algunes protagonistes de la pel·lícula. Després es va obrir un torn obert de paraules on, qui va voler, va poder donar la seva opinió. A part de poder accedir a tota la informació obtinguda en els reportatges al web de l’Associació QUEI15, properament la pel·lícula serà projectada en diferents pobles pallaresos i d’arreu.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació