Dissabte, 20 d'abril de 2024

Victòries del CF Tremp (0-1) i del CF Pobla (3-1) en una jornada clau de lliga

El Natural Optics Pallars Tremp s'imposa al Secà de Sant Pere i suma l'onzena victòria seguida (54-63)

Tomàs Garcia Espot Rialp | 28 de març de 2022 a les 09:20
Chua va tornar a ser clau pels poblatans marcant un doblet | TGE
Nou cap de setmana rodó per al futbol pallarès en una jornada clau de la Tercera Catalana. Aquest cop, per partida doble. Dissabte, el Tremp va aconseguir una ajustada victòria al camp del Vallfogona de Balaguer per 0 a 1, i amb un solitari gol de Wilki. Un partit controlat pels trempolins, que no es van trobar al mateix Vallfogona de l'anada, a qui havien golejat per 8 a 0 al Pedrasanta. Però si els locals van ser més sòlids defensivament, els de la capital no van ser menys, i van tornar a deixar la seva porteria a zero.

I per altra banda, el Pobla li va fer un gran favor al seu rival comarcal, ja que diumenge els poblatans es van imposar ni més ni menys que a l'Agramunt, el segon classificat, per 3 a 1. Tot plegat, gràcies a una primera meitat brillant dels blanc i vermells, que es van avançar als cinc minuts per mijtà de Chua. L'Agramunt no semblava, val a dir-ho, l'equip que s'ha vist en anteriors ocasions, i es va veure superat pel joc del Pobla.

Tant és així, que al minut 28 Miki Molleví feia el segon, i onze minuts després, de nou Chua enviava la pilota al fons de la xarxa. Al 44, però, i a la sortida d'un còrner, l'agramuntí Òscar Areny retallava distàncies de cap dins l'àrea. I així es va arribar al descans. El lluminós, però, ja no es va moure més tot i les ocasions per al dos equips. El Pobla, doncs, va certificar la seva onzena victòria de la temporada i l'onzè partit consecutiu sense perdre aquest 2022.

Uns tres punts que també beneficien al Tremp, ja que ara s'allunyen fins a nou punts respecte al seu perseguidor. "L'enemic del meu enemic és el meu amic", diu la dita. I és que en aquesta nova victòria, els poblatans també van rebre el suport de nombrosos aficionats trempolins, que es van desplaçar a Rialp juntament amb membres de l'equip blanc i negre. Però tot i l'ensopegada de l'Agramunt, el Tremp encara té feina per endavant. Així ho va declarar l'entrenador, Jordi Bacardit. I no s'equivoca, ja que als de la capital encara li queden dues finals: una a domicili contra el Solsona 'B', i l'altra precisament contra l'Agramunt al Pedrasanta. A més, també falta que es disputi el clàssic pallarès el proper 24 d'abril.

Onzena victòria consecutiva treballada

I en bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp va sumar l'onzena victòria seguida de la temporada a la pista del Secà de Sant Pere 'C' per 54 a 63. Els de Diego Roldán, però, no ho van tenir fàcil al principi, i la manca d'encert interior al primer quart els va fer anar per darrere al marcador. Un desavantatge, però, que va durar poc, ja que els vermells es creixen davant l'adversitat, i en aquest cas no va ser una excepció.

L'equip va reaccionar, l'encert va millorar, i els trempolins van firmar dos bons parcials. Un 12 a 18 al segon quart i un 8 a 21 al tercer. Tot plegat, gràcies també a la solidesa en defensa. A la darrera part, però, l'equip es va relaxar i els del Secà van retallar distàncies des del tir exterior. En aquest quart, l'equip va haver de lamentar la lesió al turmell de Sergi Viñuela, que va ser el màxim anotador del partit amb 19 punts, i que a la primera volta, casualitats de la vida, també s'havia fet mal contra l'equip de la capital del Segrià. Malgrat tot, els vermells continuen líders i escalfant motors per als playoffs.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial