Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Tremp viu el retorn de la Festa de l'Esport de la ciutat

Es va reconèixer la trajectòria d'esportistes, entitats i clubs en una 23ª edició encara marcada per l'ombra de la pandèmia

Redacció Tremp | 21 de març de 2022 a les 09:45
Imatge de tots els guardonats al final de l'acte | Jordi Uriach
Tremp va viure dissabte el retorn de la Festa de l'Esport després de dos anys d'absència. La ciutat va retre homenatge als diferents esportistes, clubs i entitats de la capital del Pallars Jussà en una 23ª edició encara marcada per la pandèmia i per l'absència de competicions la temporada passada, però amb un alt grau d'emoció.

Així, l'Espai Cultural La Lira es va volcar en el reconeixement a la tasca de persones com Gaudioso Ariño i Martí Ubach, els dos exjugadors del Club Futbol Tremp més longeus a dia d'avui, i que van rebre una sonora ovació per part del públic. També la van rebre Ramiro Ribera i Laura Castells, dos treballadors incansables i amb tota una vida dedicada a la piscina municipal i a l'esport trempolí entre bastidors.

Evidentment, també es va reconèixer la trajectòria d'equips com l'aleví del Club Futbol Sala Tremp, que la temporada passada va aconseguir l'ascens, així com del cadet de l'Escola de Futbol. També va tenir una menció especial l'entitat Lo Podall, el grup Àrnica o les membres del Club Patí Tremp, Karina Abatedaga i Laia Solé. 

Triple reconeixement per al bàsquet trempolí a través de dos dels fundadors del Club Bàsquet Tremp l'any 1984, César Fernandez i Joan Ubach, però també per a la jove jugador Júlia Roldán. La llista de premiats va ser llarga, i va culminar amb l'homenatge al tècnic Jordi Fumàs pels seus 38 anys de dedicació a l'esport de la ciutat.
 


Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació