Dijous, 2 de maig de 2024
cultura

Tot a punt per a la Setmana de la Lectura d'Esterri d'Àneu

Des d'aquest divendres i fins al dissabte 26, el municipi aneuenc acollirà diverses xerrades, tallers i presentacions de llibres

Redacció Esterri d'Àneu | 17 de març de 2022 a les 08:39
Imatge d'Esterri d'Àneu | Diputació de Lleida
Des d'aquest divendres i fins al 26 de març, Esterri d'Àneu tornarà a acollir la Setmana de la Lectura. Un esdeveniment que situarà la capital aneuenca com un gran epicentre cultural del Pallars, i que donarà el tret de sortida a les set de la tarda amb la presentació de l'exposició Històries i Camins, que comptarà, a més, amb una lectura dramatitzada a càrrec de l'actriu Noemí Busquets.

La dinàmica de les jornades també girarà entorn dels tallers. Així, l'escriptora Raquel Picolo dirigirà el taller d'Escriptures Autobiogràfiques els dies 19 i 20, i pel qual és necessària la inscripció prèvia. A banda del món literari, també hi haurà espai per al del teatre. Per aquest motiu, el dissabte 26 tindrà lloc un taller de teatre per a joves per part de la companyia La Baldufa, organitzadora del Festival Esbaiola't.

La Setmana, però, estarà marcada eminentment pel món dels llibres. En aquest sentit, Esterri també acollirà diverses presentacions, com la del llibre Art Brut, que anirà a càrrec de la seva autora, Raquel Picolo, o de l'obra Dues dones, de Montse Sanjuan.

Per altra banda, també hi haurà espai per altre activitats com el Contacontes, a càrrec de Sheila, d'un racó de món, així com d'una xerrada de Max Gallimó, titulada El món digital. Infern o paradís del S.XX?, que versarà sobre la seguretat al mòbil i les xarxes socials. Així mateix, la Setmana de la Lectura d'Esterri també servirà per escalfar motors per Sant Jordi, ja que es donarà el tret de sortida a un concurs de relats breus que finalitzarà el mateix 23 d'abril.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació