Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

La Pobla de Segur estrena les noves pistes de pàdel

L'equipament, situat al carrer Doctor Durany, ha tingut un cost total de 76.000 euros i es podrà reservar gratuïtament fins al 31 de març

Redacció La Pobla de Segur | 14 de març de 2022 a les 12:00
És el quart equipament del Jussà dedicat a la pràctica del pàdel | Ajuntament de la Pobla de Segur
La Pobla de Segur ha obert aquest dilluns al públic les noves pistes de pàdel del municipi. Una infraestructura projectada fa més d'un any, i les obres de la qual es van iniciar el passat mes de novembre. Amb un pressupost de 76.000 euros, les obres de les noves pistes, ubicades al carrer Doctor Durany de la Pobla, finalment han tingut una durada de quatre mesos, tot i que inicialment estava previst que en duressin dos.

La raó, tal com va exposar en el seu moment el regidor d'esports del consistori poblatà, Eloi Tirvió, ha sigut l'escassetat de materials a nivell mundial, que va provocar, per exemple, que l'arribada dels vidres de l'equipament esportiu es demorés més del compte. Ara, els poblatans i les poblatanes podran reservar les pistes de manera gratuïta fins al 31 de març. Per fer-ne ús -de les 9 del matí a les 10 de la nit- caldrà registrar-se i fer la reserva a través de l'aplicació RESERVAPLAY.


La Pobla de Segur disposa, doncs, d'un altre espai on practicar esport a banda d'altres equipaments com el poliesportiu municipal, les noves pistes de bàsquet, així com del camp de futbol 7 del Parc Alcalde Boixareu i del Cruyff Court, al barri de l'Estació. A escala comarcal, es tracta del quart equipament dedicat a la pràctica pàdel al Jussà a banda dels de Tremp, Cellers i Isona.


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació