Dissabte, 20 d'abril de 2024

El CF Tremp goleja (2-7) i el CF Pobla empata contra el Tornabous (1-1)

En bàsquet, novena victòria consecutiva del Natural Optics Pallars Tremp a Alpicat (44-49)

Tomàs Garcia Espot Rialp | 14 de març de 2022 a les 08:30
Tot i empatar, el Pobla suma nou jornades consecutives sense perdre | TGE
Els equips pallaresos de Tercera Catalana han tornat a sumar una jornada més. Diumenge el Tremp no va fallar a Vilanova de l'Aguda, on tot i marxar amb empat a dos al descans, a la represa va ser una autèntica picanadora. En el seu retorn als terrenys de joc, Jordi Ponsich va firmar un gran hattrick, mentre que el doblet de Mutu i els gols de Reche i Bacardit van sentenciar un 2 a 7 per sumar la setena victòria consecutiva i mantenir el liderat.

Qui també continua la ratxa de partits sense perdre, però ja no de victòries, és el Pobla, que no va poder passar de l'empat contra un dels equips més defensius de la categoria. El Tornabous va sortir molt ben posicionat en defensa, i l'atac poblatà no va poder traspassar la barrera visitant fins la segona part. Al 68, i en una bona escapada, Albert Turch va avançar els locals amb un centre-xut que es va colar dins la porteria. L'alegria va durar poc perquè al 70 el Tornabous va igualar amb una molt bona falta. Així i tot, els poblatans estan signant un inici d'any memorable, amb vuit victòries consecutives i cap derrota des del desembre.

El CB Tremp pateix però s'imposa a l'Alpicat C

En bàsquet, el Natural Optics Pallars va patir però finalment va sumar la novena victòria consecutiva en la categoria Sènior Territorial. En aquest cas, la víctima va ser l'Alpicat C, un equip, però que es va imposar en dos dels quatre quarts, i va fer patir als trempolins fins al darrer minut.

Els de la capital del Jussà, però, van mostrar una gran solidesa en defensa i van anar millorant en atac. L'efectivitat des de la línia de tres va ser molt pobra respecte la jornada anterior, però el capità Ruben Rodríguez va liderar l'equip amb 20 punts i sentenciant el 44 a 49 final. Un resultat que manté en el liderat a un CB Tremp que cada cop veu més a prop i clars els playoffs d’ascens.

Cara i creu per a Rialp i Tremp

I a Quarta Catalana, el Rialp també va fer els deures. Els del Sobirà es van imposar per 2 a 4 contra el Sant Guim de Freixenet, un dels pocs equips que encara té un camp de futbol de terra. Els groc i negres van marxar amb 1 a 1 al descans gràcies al gol d’Ignasi Planas. A la represa, Adrià Ovando al 50 i de nou Ignasi Planas van signar el 1 a 3. Els locals van retallar distàncies al 78, però a sis minuts pel xiulet final, Albert Gironès va marcar el 2 a 4 final que dona tres punts més al Rialp, que continua a la part alta, sisè amb 38 punts i tres victòries seguides.

Per la seva banda, el Tremp 'B' és l’únic equip amateur que no ha pogut sumar. Els de Pito Pasqual i Andreu Bretones, però, tenien davant un gran rival: el Benavent de Segrià. Un equip que està batallant per tornar a Tecera Catalana i que no va donar treva als trempolins, imposant-se per un clar 4 a 0. Els de Tremp són tretzens en una lliga en què ja hi falta un equip: l'AC Templers, que s’ha retirat.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial