Dissabte, 20 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG MARÇ: Visita guiada per a dues persones a les Botigues Museu de Salàs!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 25 de març | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció Pallars | 11 de març de 2022 a les 10:10
Gaudeix amb Pallars Digital de les Botigues Museu de Salàs | Botigues Museu/PD
Ja som a les portes de la primavera, una estació idònia per visitar una de les joies del patrimoni cultural de les nostres comarques. Així, aquest mes de març sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital una visita guiada per a dues persones a les Botigues Museu de Salàs de Pallars!

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 de març. Serà a finals d'aquest mes quan realitzarem el sorteig. Molta sort!

La recreació de vuit espais d'època


Salàs de Pallars ofereix, des de fa uns anys, una proposta museística singular que consisteix en recrear botigues i espais d’època a partir de l’exposició i divulgació dels béns de consum quotidians. Es tracta de les Botigues Museu de Salàs, inspirades i impulsades per la passió i la feina incansable de l’historiador i exprofessor salassenc Sisco Farràs.
 

Interior del cafè, una de les Botigues Museu de Salàs. Foto: Botigues Museu de Salàs


En concret són vuit espais els que es poden visitar: la botiga d’ultramarinos y coloniales, l’estanc, la barberia, el cafè, el quiosc, la farmàcia, la impremta i la merceria-perfumeria. Un projecte que proposa al visitant d’aquests espais un recorregut per cent anys de vida quotidiana utilitzant com a vehicle el poder evocador d’uns escenaris, d’uns productes i d’unes imatges que ja formen part de l’imaginari col·lectiu.

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar el seu suport al diari, els abonats participen mensualment en un sorteig exclusiu. Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!


  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació