Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

El CB Tremp recupera el liderat amb una victòria de traca i mocador contra el CN Tàrrega 'B' (72-59)

En futbol, el Tremp (2-0) i CF Pobla (1-2) amplien les seves ratxes amb dos partits complicats

Tomàs Garcia Espot Tremp | 7 de març de 2022 a les 08:13
Els homes de Diego Roldán van anotar fins a 12 triples | TGE
Jornada esportiva rodona per als equips pallaresos. El Natural Optics CB Tremp va patir però finalment es va endur una victòria més que treballada contra el CN Tàrrega 'B' per 72 a 59. Un rival molt exigent que no li va posar les coses fàcils als homes de Diego Roldán, que per la seva banda, van trenar un gran partit. L'entrenador, de fet, havia preparat a consciència aquest matx, especialment en l'aspecte defensiu, i els trempolins van acabar sent un autèntic mur.

Tot plegat acompanyat d'una brillant actuació en atac i una gran efectivitat des de la línia de tres punts. Fins a 12 triples van endollar els de la capital del Pallars Jussà i de la mà de cinc jugadors diferents. Una jornada més, Sergi Viñuela va ser el màxim anotador del conjunt vermell amb 19 punts i quatre cistelles des de la línia de 6,25. La vuitena victòria consecutiva, doncs, per a un Tremp, que recupera el liderat de la categoria Sènior Territorial i que encara té pendent un partit per allunyar-se encara més dels seus perseguidors.

 Podeu recuperar la retransmissió en directe del partit feta pel Tremp en Joc:


I en futbol, el CF Tremp va fer diumenge un altre pas de gegant de cara a l'ascens, tot i no tenir-ho gens fàcil. Els de Jordi Bacardit van haver de patir, però finalment es van imposar a La Fuliola al Pedrasanta per 2 a 0. Un rival que es va tancar al darrere amb l'objectiu de buscar el contraatac i que va intentar buscar les pessigolles als blanc i negres. L'equip de la ciutat, però, va perseverar, i al minut 78 va aconseguir obrir la llauna gràcies a un altre golàs del capità Miki Sirvant. I ja al minut 89, Jordi Bacardit va fer el segon que donava la sisena victòria seguida als trempolins i els manté líders de Tercera Catalana.

Per la seva banda, dissabte el CF Pobla també va haver de patir, però va sumar la vuitena victòria consecutiva d'enguany: 24 punts de 24 possibles aquest 2022. Els homes de Santi Fité van haver de suar, primer remuntant el gol inicial de l'Oliana amb dos dianes en quatre minuts de Miquel Molins i Chua. Tres minuts més tard, els blanc i vermells es van quedar amb 10 després de l'expulsió del porter Dani Bellera, fet que va provocar que l'isonenc Javi González s'hagués de posar els guants. Així i tot, el marcador ja no es va moure, i els de la Pobla són quarts a la taula amb 32 punts, firmant un ascens meteòric després d'haver tocat fons abans de Nadal.

I finalment, a Quarta Catalana, el FC Rialp tampoc va notar els efectes de Carnestoltes i es va
imposar amb solvència al Verdú-Cercavins per 4 a 1. Els de Cristobal Marchal van sortir per
feina amb gols d'Adrià Ovando, Albert Caselles i Manu Altieri. A falta d'un minut pel final, els visitants van marcar el gol de l'honor, que va ser respost al 90 amb una altra diana del quadre groc i negre obra de Jhair. Sisè lloc, doncs, per al Rialp a la taula, on es manté en una posició estable i firmant victòries de gran valor.
 

Els trempolins continuen ben posicionats per aconseguir lascens. Foto: CF Tremp
 

 

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació