Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

El Pallars només registra 90 casos de Covid-19 en set dies

El Jussà n'ha notificat 78, mentre que al Sobirà tan sols se n'han produït 12 durant l'última setmana

Tomàs Garcia Espot Pallars | 3 de març de 2022 a les 13:50
Vacunació contra el coronavirus | Josep M Montaner

El Pallars continua disminuint la incidència de la Covid-19 setmana rere setmana. Des del pic de contagis assolit el 16 de gener, quan van tenir un risc de rebrot de més de 5.000, les comarques pallareses han sofert una davallada progressiva de contagis. Així, entre el 21 i el 27 de febrer, s'han detectat un total de 90 casos, 78 dels quals al Pallars Jussà i tan sols 12 al Sobirà.

Tot i també anar a la baixa, el risc de rebrot en ambdues comarques continua alt. En el cas de la primera comarca, encara supera els 1.000 punts, mentre que la velocitat de transmissió (Rt), que fa set dies havia superat l'1, en aquesta ha tornat a caure d'aquest llindar. Al Sobirà, el risc de rebrot és encara més baix -amb prou feines de 400 punts- mentre que la Rt s'ha mantingut estable.


Pel que fa als municipis, la incidència també presenta millora a la ciutat de Tremp, on s'han detectat 48 casos, la gran majoria dels contagis de la comarca. La segueix de molt lluny la Pobla de Segur, que en els darrers set dies només n'ha notificat una quinzena. Una xifra superior a la dels casos del Sobirà, on cap dels seus municipis supera els cinc positius. Per altra banda, a dia d'avui 15 municipis pallaresos es troben lliures de coronavirus.

 Consulta amb més detall l’evolució i les dades de la pandèmia


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació