Dimarts, 23 d'abril de 2024
pirineus-barcelona 2030

La UGT defensa els Jocs d'Hivern si la inversió al Pirineu és «permanent i perdurable»

El sindicat considera que es pot "crear ocupació de qualitat i estable" i defensa que el creixement sigui "sostenible"

Redacció Lleida | 22 de febrer de 2022 a les 11:03
José Luís Aguilà amb el secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros | ACN
La Unió General de Treballadors (UGT) s'ha mostrat favorable a la celebració al Pirineu dels Jocs Olímpics d'Hivern sempre i quan hi hagi "informació i participació" i es garanteixi "que hi hauran inversions al territori de manera permanent i perdurable i no només mirant per a aquella gent que va a esquiar al Pirineu sinó també per a la gent que hi viu".

El secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, considera que els Jocs poden contribuir a "crear ocupació de qualitat i estable" a les comarques pirinenques. A més, afirma que el que cal és "un creixement sostenible perquè s'hi pugui viure tot l'any i desestacionalitzar el que es pugui i aprofitar que aquesta inversió reverteixi en benefici del territori amb criteris de qualitat d'ocupació i de sostenibilitat", afirma.

Des del sindicat sostenen també que la celebració dels Jocs Olímpics d'Hivern "pot ser una bona experiència per concertar i que hi hagi diàleg social al territori". Ara bé, afirmen que "això no només vol dir amb ajuntaments sinó també amb agents econòmics i socials".

A la vegada, Camil Ros considera que "és un bon moment per fer propostes que puguin tenir un equilibri entre el que seria una economia productiva i la sostenibilitat", ha expressat aquest dilluns a Lleida el secretari general de la UGT a Catalunya.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació