Dimarts, 23 d'abril de 2024
motocròs

El pallarès Ot Marí estrena la temporada de motocròs amb triomf

El jove motociclista de Gerri de la Sal, de 13 anys, s’adjudica les dos mànigues de la primera prova del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens

Redacció La Pobla de Mafumet | 16 de febrer de 2022 a les 11:08
Ot Marí, aquest diumenge, competint a la Pobla de Mafumet | Cedida
El jove motociclista pallarès Ot Marí ha estrenat la temporada de motocròs en plena forma després de completar una magnífica actuació en la primera prova del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens celebrada aquest passat diumenge al circuit de la Pobla de Mafumet (el Tarragonès). La primera cita del calendari ha reunit unes 175 joves promeses catalanes del motocròs.

Marí, que competeix en la categoria MX85 Juvenil amb el Moto Club Segre, no ha tingut rival i s’ha imposat còmodament en totes dues mànegues, pujant d’aquesta manera a l’esglaó més alt del podi i aconseguint sumar 50 punts. Oleguer Riba ha fet segon, mentre que el lituà Eimantas Cepulis ha completat les posicions d’honor. La següent prova tindrà lloc d’aquí justament un mes, el 13 de març al circuit d’Almenar (el Segrià).

Damunt la moto des dels 3 anys


Ot Marí, de Gerri de la Sal, té actualment 13 anys i ja des de ben petit ha demostrat el seu talent sobre les dos rodes. De fet, es va pujar a una moto per primer cop amb només 3 anys, tot i que va començar a competir amb 6. Entre les fites aconseguides fins ara, destaca la tercera posició obtinguda al Campionat d'Espanya de 65cc l'any 2020 i la tercera posició al Campionat de Catalunya 2021 en la categoria 85cc.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació