El CF Pobla amplia una gran ratxa guanyant al Ponts (4-3)

El CF Tremp guanya per partida doble (2-1 i 2-4) i es referma en el liderat

Tomàs Garcia Espot Tremp | 14 de febrer de 2022 a les 08:39
El poblatà Chua va brillar amb un pòquer de gols | TGE
El Pobla continua intractable aquest 2022: sis victòries en sis partits que el certifiquen com l'únic equip imbatut del grup 16 de Tercera Catalana. La darrera víctima dels de Santi Fité ha estat el Ponts, que tot i donar guerra fins al final, va caure per 4 a 3 al municipal Jaume Bonell de Rialp. Partit que començava bé pels poblatans; dos gols, però que serien contrarrestats abans del descans amb dues dianes dels pontsicans.

A la represa, el Pobla disparava de nou per partida doble gràcies a Chua, que va firmar un impressionant pòquer. Els visitants, però, van fer valer la tercera errada en defensa dels poblatans per posar emoció fins al final. L'empat, però, no va arribar, i el Pobla signa així una de les millors recuperacions de la temporada: de ser penúltims al desembre amb només dues victòries, a cinquens dos mesos després i amb la salvació gairebé assegurada.

Miki lidera el Tremp marcant des del migcamp

El Tremp tampoc no s'ha quedat curt aquesta jornada i ha firmat la victòria per partida doble. La primera, divendres, en un partit ajornat contra el Vilanovenca, que va acabar amb un 2 a 1 gràcies a les dos dianes de Jony. Diumenge, al camp del Bellcairenc, els homes de Jordi Bacardit van sortir amb la mateixa idea, i Mutu obria la llauna pels trempolins al minut 20. Malgrat la resposta local, Jordi Ponsich rematava una bona centrada a boca de gol abans del descans.

I a la represa, va tenir lloc el que sense dubte és el gol de la jornada. El capità Miki Sirvant, amb Jony desmarcat, engalta un xut des del mig del camp que volia ser una passada però que finalment va aterrar dins la xarxa. Eufòria col·lectiva rematada al 70 per Oscar Feijoo i que el gol del Bellcairenc al 83 no va poder esguerrar. Tres punts més, i el Tremp que es referma en el liderat a quatre punts de l'Agramunt.

En bàsquet, el Natural Optics Pallars va sumar la catorzena victòria de la temporada després d'abatre un rival, el Cervera, que no va oposar massa resistència. Partit amb 56 a 38 final, però, que tot i els 24 punts de Ruben Rodríguez, no va ser dels millors jugats al Juncar. La falta d'encert sembla que va difuminant-se, però als de Diego Roldán els cal millorar en molts aspectes si volen repetir victòria contra els grans del grup i tenir opcions als play-off d'ascens.

I a Quarta Catalana, i tornant al futbol, el Tremp 'B' va trencar la ratxa de quatre partits sumant al caure per 4 a 0 contra l'AEM, un dels capdavanters de la categoria. Derrota també per al Rialp, que tot i plantar cara al segon classificat, el Benavent de Segrià, va encaixar el 2 a 1 final al minut 89.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial