Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus

El ritme de contagis al Pallars continua baixant una setmana més

Els aïllats als centres educatius cauen dràsticament per sota del centenar

Tomàs Garcia Espot Pallars | 10 de febrer de 2022 a les 11:40
Una sanitària fent un Test d'Antigen Ràpid | ICS
Els contagis de coronavirus al Pallars continuen a la baixa i ja es troben per sota dels 300 casos. Entre el 31 de gener i el 6 de febrer, les comarques pallareses han registrat un total de 276 positius, una cinquantena menys que fa set dies, i dels quals 196 s'han detectat al Pallars Jussà. Això ha provocat que el risc de rebrot a la comarca també caigui però encara continuï alt, concretament en 2.984 punts, mentre que la velocitat de transmissió (Rt) ha pujat lleugerament tot i trobar-se encara per sota de l'1.

Al Pallars Sobirà la situació també reflexa una certa millora, i durant aquests set dies ha registrat 80 casos, prop d'una vintena menys. De la mateixa manera, el risc de rebrot baixa i ronda els 2.500 punts, mentre que la Rt també evidencia la reducció de casos a la comarca. Els municipis amb més incidència, però, no han canviat, i Tremp, amb 86, i la Pobla de Segur, amb 50, continuen sent els nuclis amb més casos, mentre que al Sobirà, Sort n'ha comptabilitzat 45.


Caiguda d'aïllats als centres


Una setmana més, els centres educatius pallaresos també han notat la davallada de la incidència de la Covid, i actualment tenen 72 persones confinades, mentre que fa set dies la xifra era de 120. D'aquest aïllats, 46 són de centres del Jussà -on l'escola més afectada és el Valldeflors de Tremp, amb 21- mentre que al Sobirà el total d'aïllats és de 26.


 

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació