Dijous, 25 d'abril de 2024
participació ciutadana

Les Valls de Cardós pregunten a la ciutadania sobre projectes participatius

L'objectiu és involucrar al veïnat en la selecció i realització d'accions culturals i socials a la vall

Redacció Valls de Cardós | 9 de febrer de 2022 a les 12:13
Els projectes es poden presentar fins al 4 de març | Meteo Pirineus Catalans
La Comunitat de Municipis Cardosencs -que engloba els municipis d'Esterri de Cardós, Lladorre i Vall de Cardós- ha donat el tret de sortida a la iniciativa Participa Valls de Cardós 2022. Es tracta d'una acció dels tres consistoris per tal de fomentar dinàmiques participatives i involucrar el veïnat en la proposta, selecció i realització d'accions a la vall.

Enguany disposen de 1.500 euros a repartir entre els diversos projectes que es proposin, i que se sotmetran a votació entre el veïnat major de 16 anys i empadronat en aquests tres municipis del Pallars Sobirà. Les propostes, però, han de tenir una sèrie de requisits: en primer lloc, han de ser compatibles amb les funcions i competències dels tres ajuntaments; han de ser "viables econòmicament i tècnicament", així com "legals i èticament aplicables".

Pel que fa a les possibles accions, la Comunitat proposa la realització d'activitats o cicles de caràcter cultural, artístic, esportiu o de lleure, com també tallers i accions formatives o bé d'altres que tinguin com a objectiu "promoure els valors de la vall". 

En relació als pressupostos de les propostes, aquests han d'estar ajustats a una de les tres opcions tancades, que són de 200, 500 i 700 euros, que es repartiran en funció de l'ordre del resultat de les votacions. Els projectes es poden presentar a través d'aquest formulari en línia, enviant-lo a aodl@vallsdecardos.com o bé presentant-lo presencialment als tres ajuntaments de la vall fins al 4 de març. Pel que fa a les votacions, seran en format en línia però també es podran fer presencialment en aquests consistoris.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació