16 d'abril de 2024
emprenedoria

El Consell del Jussà duplica la dotació del Premi Jove Emprenedor

Al primer premi, de 1.500 euros, s'hi sumen un segon dotat amb 1.000 euros i un tercer amb 500

Redacció Tremp | 7 de febrer de 2022 a les 10:38
Imatge de la guanyadora de l'anterior edició del certamen | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha obert al convocatòria de la 19ª edició del Premi Jove Emprenedor del 2021. El certamen, que premia les millors iniciatives empresarials impulsades al Pallars Jussà per joves de fins a 40 anys, ha ampliat el nombre de premis. Al vigent primer premi de 1.500 euros, s'hi sumen un segon dotat amb 1.000 euros i un tercer amb 500.

El president del consell comarcal, Josep Maria Mullol, ha explicat que la major part dels projectes que es presenten al certamen requereixen de molt talent i iniciativa per part dels joves que hi ha al darrere, i que per aquest motiu, al jurat se li feia difícil premiar-ne només un.

Les persones que vulguin optar al premi tenen fins el 28 de febrer per presentar la seva candidatura. Després, un jurat format per representants dels diferents sectors empresarials de la comarca, la guanyadora de l’edició anterior, així com representants de promoció econòmica del consell comarcal i de la Direcció General de Joventut, atorgaran el premi al projecte més innovador, amb més potencial de creixement i que promogui la creació de riquesa i de llocs de treball.

Des del consell comarcal també es posa l’accent en què aquest certamen no només suposa un suport econòmic a les empreses premiades, sinó que vol donar visibilitat a totes les noves iniciatives que s’impulsen a la comarca. El guardó de l’edició anterior va recaure en Cristina Cirera, amb el projecte Carrella de transformació de les ametlles que la seva família cultiva des de fa dècades a Abella de la Conca, comercialitzant-les en forma de galetes carquinyolis, garrapinyades, entre altres derivats.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació