Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp ensopega al Pedrasanta vuit mesos després (1-4)

El CF Pobla goleja a Vallfogona (4-7) i encadena la quarta victòria consecutiva a la lliga

Tomàs Garcia Espot Tremp | 31 de gener de 2022 a les 09:30
Dos gols en dos minuts del Solsona van condemnar a un Tremp amb poc encert | TGE
Cara i creu per als equips pallaresos de Tercera Catalana. Divendres el CF Tremp va caure per 1 a 4 al Pedrasanta davant del Solsona 'B' en un partit de gran intensitat. Els solsonins -un equip jove i molt ràpid- van obrir la llauna ben aviat amb un contraatac, compensat minuts després per un bon remat de Sergio Fernández. A la segona meitat i en només dos minuts, dos errors en defensa van condemnar a un Tremp que se li escapa de nou el liderat, però que encara ha de disputar un partit ajornat per Covid-19. Feia vuit mesos i 21 dies que l'equip de la ciutat no perdia un partit com a local.

En l'altra cara de la moneda, el CF Pobla ha començat amb més bon peu el nou any i ja acumula quatre victòries seguides. Dijous, i en un horari més propi de la Champions, els poblatans van guanyar per 1 a 2 contra el Vilanova de l'Aguda, mentre que dissabte, els blanc i vermells van firmar un 4 a 7 a Vallfogona de Balaguer amb un hattrick de Miki Molleví. Molt bons resultats, doncs, que situen als de Santi Fité vuitens a la taula i amb 20 punts al sac.

El Pobla es va endur una victòria de mèrit contra el Vilanova de l'Aguda Foto: CF Pobla

El CB Tremp comença a recuperar el liderat

Pel que fa al bàsquet, el Natural Optics Pallars va tenir jornada doble, a causa de a Covid-19. Dissabte els de Diego Roldán es van imposar amb facilitat al Torà per 81 a 56 en el primer partit de la segona volta. Diumenge, tot i guanyar de nou, els trempolins van tenir una evident manca d'encert de cara a cistella davant d'un Binéfar amb pocs efectius. El pobre resultat final així ho evidencia: 52 a 35. Al cap i a la fi, però, dues victòries més que serveixen perquè el Tremp vagi recuperant el liderat, i sent l'únic conjunt que només ha perdut un partit fins ara.

I tornant al futbol, a Quarta Catalana, també cara i creu. Cara per al Tremp 'B', que suma dues victòries seguides després de véncer al Torres de Segre amb un 2 a 1 que es va resoldre a la primera meitat, i que permet al filial de la ciutat allunyar-se de la part baixa. Creu per al Rialp, que trenca així la ratxa de tres victòries consecutives al pedre per 4 a 1 a casa de l'Alfés, però que es manté en una més que còmoda sisena posició.

Tot i la victòria, els trempolins no van brillar en l'aspecte anotador Foto: TGE

I finalment, el futbol sala trempolí no ha començat l'any amb bon peu. El CFS Tremp ha encadenat aquest cap de setmana la tercera derrota consecutiva després de perdre 2 a 6 contra el Fonollosa. Malgrat els dos gols locals en dos minuts, la reacció dels visitants va ser ràpida, empatant abans del descans. I a la represa, l'esfondrament total: quatre gols dels visitants que deixen als de Tremp onzens a la taula amb només tres victòries i set derrotes.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9