Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Adeu a les restriccions d'aforaments i les limitacions socials

L'oci nocturn seguirà tancat una setmana més com a mínim i el certificat Covid es manté per accedir en alguns espais tancats

Irene Montagut Barcelona | 25 de gener de 2022 a les 09:03
Cues per accedir a un establiment per evitar aglomeracions | Arxiu ND
El Govern fa un pas més enllà i decideix eliminar algunes restriccions contra la Covid a partir d'aquest divendres. Es tracta del fi a la limitació de reunions a un màxim de 10 persones i també les que afecten l'aforament en determinats espais. A partir d'aquest últim divendres de gener els bars i restaurants, així com els comerços, els recintes esportius i els espais culturals poden recuperar el 100% d'ocupació. 

Una altra restricció que també caurà aquest divendres és el límit d'obertura fins a les 00:30 hores per a les activitats culturals i la restauració, entre d'altres que es veuen afectades. 

El certificat Covid, però, segueix vigent als llocs on fins ara és necessari per accedir-hi. Tot i que els darrers dies el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha anunciat que s'està estudiant aquesta restricció, per ara no hi ha novetats. 

Pel que fa a l'oci nocturn, el Govern ha decidit que es mantindrà tancat almenys una setmana més. Tot i les peticions de la patronal Fecasarm, que demana reactivar el sector abans del Mobile World Congress que se celebra a finals de febrer, l'executiu rebutja fer-ho aquesta setmana.  

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació