Dimarts, 23 d'abril de 2024
cinema

Torna la programació regular de cinema a la Pobla de Segur

Més de 10 anys després del tancament del Cinema Avinguda, el cinema torna al poble a través del Cicle Gaudí

Redacció La Pobla de Segur | 20 de gener de 2022 a les 11:04
Fotograma del primer film projectat | Ajuntament de la Pobla de Segur
Amb l’objectiu de fer arribar el cinema català a tots els racons de Catalunya, l’Acadèmia del Cinema i l’Ajuntament de la Pobla de Segur han arribat a un acord per programar una pel·lícula catalana, estrenada recentment, l’últim divendres de cada mes, a excepció de juliol i agost. Un fet que suposarà que el cinema regular torni a la població més de 10 anys després del tancament del Cinema Avinguda.

El Cicle de Cinema Gaudí arrencarà el divendres 28 de gener, a partir de les 22h de la nit al Molí de l’Oli, amb la projecció de Pan de limón y semillas de amapolas, del director Benito Zambrano. Les projeccions del Cicle de Cinema Gaudí seran possibles també gràcies a la col·laboració de tres entitats poblatanes: l’Altre Cine, l’Associació de Dones i l’Associació Country de la Pobla de Segur.

Aquesta però no és la única programació de cinema a la Pobla. D’una banda, el CineXic, de la mà d’Òmnium Cultural, portarà les millors pel·lícules en català adreçades als més petits de casa. La propera projecció serà també el divendres 28 de gener, a les 17:30h al Molí de l’Oli. En aquest cas i a partir del mes de febrer, els passis seran el tercer divendres de cada mes. A més, l’associació cultural L’Altre Cine continuarà programant mensualment pel·lícules d’autor a la Sala Anna Maria Janer.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació