Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp 'B' empata amb el Gimenells (3-3) en una jornada marcada per la Covid

La majoria dels equips pallaresos no han pogut disputar els seus partits a causa dels contagis

Tomàs Garcia Espot Tremp | 17 de gener de 2022 a les 10:35
El filial trempolí és 14è del grup 21 de Quarta Catalana | TGE
Jornada esportiva gairebé desèrtica al Pallars a causa de l'augment dels contagis de Covid-19. En futbol, ni el CF Tremp ni el CF Pobla van poder disputar els seus respectius partits ja que es van detectar positius en tots dos equips. En bàsquet, el Natural Optics Pallars havia de jugar a Artesa de Segre, però també va haver d'ajornar el partit per contagis a l'equip de la Noguera, un fet que es va repetir en el cas del futbol sala trempolí, que s'enfrontava al Fonollosa.

L'únic equip amateur que va poder salvar la situació epidemiològica va ser el filial del CF Tremp, que dissabte va aconseguir l'empat a 3 davant del Gimenells al Pedrasanta. Els homes de Pito Pascual i Andreu Bretones van sortir bé i es van avançar als primer minuts gràcies a un gol de vaselina de Deniz. Al cap de poc, però, els visitants van empatar i abans del descans el capità David Borrell feia el 2 a 1 des dels 11 metres.

A la represa, el Gimenells va igualar de nou el marcador amb un potent xut que el porter Roger Farré no va poder aturar. Tres minuts després, però, un córner trempolí va ser aprofitat per Yassine, que amb un bon cop de cap feia pujar el 3 a 2 a favor dels de la capital del Pallars Jussà. Ara bé, aquest partit boig encara va tenir temps perquè els visitants establissin l'empat definitiu al minut 56.

Partit crucial per recuperar el liderat


Tot i no haver pogut jugar aquest cap de setmana, el CF Tremp té diumenge una cita de gran importància si vol recuperar el liderat del grup 16 de Tercera Catalana. Després de la derrota de l'Agramunt aquest dissabte, els jugadors entrenats per Jordi Bacardit s'enfrontaran diumenge que ve amb els agramuntins per intentar tornar a capgirar les tornes.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació