Divendres, 26 d'abril de 2024
literatura

Espot impulsa el primer certamen literari per donar a conèixer el municipi

'Escrit a Espot' és una iniciativa de l'ajuntament per fomentar la cultura al Pallars Sobirà

Redacció Espot | 14 de gener de 2022 a les 11:00
Imatge del poble d'Espot | Ajuntament d'Espot
L'Ajuntament d'Espot ha impulsat el primer concurs literari per donar a conèixer el municipi arreu. Sota el títol Escrit a Espot, el certamen té com a objectiu fomentar la cultura al Pallars Sobirà i convidar a escriptors adults i joves a "buscar entre els paisatges aquella història encara no trobada". 

Segons les bases del concurs -que va donar el tret de sortida el passat 10 de desembre- els contes de totes les categories participants seran de temàtica lliure, tot i que el jurat valorarà molt positivament les referències a l'entorn d'Espot, la seva cultura, la seva vall, el Parc Nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici, així com els Pirineus o l'art romànic de la comarca.

En total, el certamen tindrà quatre categories: la d'adults en català i castellà, la infantil en català i catellà; la categoria d'adults amb un màxim de 2.000 paraules i la infantil amb un màxim de 1.000 paraules. El termini per presentar aquests relats finalitzarà el proper 20 de març i ja s'han donat a conèixer els premis per a cada categoria, que van des d'una tauleta, un pack aventura familiar al Ràfting Llavorsí, fins a una estada a l'Hotel Or Blanc d'Espot o un premi de 1.000 euros.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació