Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Eugeni Roselló abandona la «Spine Race» per una lesió

El de la Pobla de Segur no ha pogut completar la cursa després d'haver-se situat líder a uns 120 quilòmetres del final

Tomàs Garcia Espot Regne Unit | 13 de gener de 2022 a les 08:30
En l'edició passada el poblatà tampoc va poder finalitzar la cursa per problemes als peus | Spine Race
El corredor de la Pobla de Segur Eugeni Roselló ha hagut d'abandonar la Montane Spine Race després d'una lesió. Dimarts a la tarda el pallarès s'havia situat líder d'aquesta dura cursa després que el britànic Damian Halls es retirés de la competició. Dimecres a la matinada el poblatà va reprendre la cursa i al migdia va fer parada a Horneystead Farm per descansar.

Cap a les 14:40h, però, s'anunciava que el seu perseguidor, l'irlandès Eoin Keith -que s’ha proclamat nou campió aquesta passada matinada- l'acabava de d'avançar a la classificació, i passades les 15:30h el compte oficial de Montane Spine Race confirmava que Roselló abandonava la cursa per una lesió a la cama. Des de l'organització, però, han apuntat que el corredor està sa i estalvi.
 
Després d'iniciar la cursa -de 431 quilòmetres- diumenge passat, el poblatà havia començat a escalar posicions el dimarts i es col·locava segon arran de l'abandó del britànic Kim Collison. Aquesta era la novena vegada que Roselló participava en aquesta cursa, considerada com la més dura del Regne Unit, i que ja havia coronat l'any 2013.

Malauradament, en aquest cas s'ha repetit el què ha passat en anteriors edicions i l'Eugeni no ha pogut continuar. En la seva anterior participació, fa dos anys, l'atleta va haver d'abandonar per problemes als peus.


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació