Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp no falla contra l'Oliana i es proclama campió d'hivern (3-1)

El CF Pobla no aixeca cap i rep una maneta a Ivars d'Urgell (5-0), mentre que el FC Rialp acaba l'any guanyant amb un resultat escandalós (14-1)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 20 de desembre de 2021 a les 08:30
Jony Gázquez marxa de vacances sent pitxitxi amb 17 gols al sac | TGE
El Tremp marxa de vacances de Nadal amb molts motius per somriure. I no és per a menys, ja que els trempolins es van proclamar diumenge campions d'hivern després de guanyar per 3 a 1 a l'Oliana. Un resultat que els manté com a líders invictes del grup 16 de Tercera Catalana amb 11 victòries al sac i tots els punts possibles sumats. Els de la capital del Jussà no perden un partit des de fa més de mig any.

Ahir, les coses no es van complicar per als blanc i negres, que van sortir al camp disposats a guanyar. Al minut 5, Jordi Ponsich va obrir la llauna després d'un bon remat a la sortida d'un corner, mentre que 25 minuts després, el pitxitxi Jony Gázquez -que menjarà els torrons ni més ni menys que amb 17 gols marcats- feia el 2 a 0 des dels 11 metres. A partir d'aquest moment, sobretot a la represa, els de Tremp es van relaxar, cosa que l'Oliana va aprofitar per retallar distàncies. Al 85, però, de nou Jordi Ponsich -que n'ha marcat quatre en dos partits- va fer esfumar el patiment.

El trempolí Jordi Durany defensant una acció de lOliana. Foto: TGE

Per la seva banda, el CF Pobla no aixeca cap i diumenge va sumar la tercera derrota consecutiva al camp de l'Ivars. Una ensopegada dolorosa per 5 a 0 contra un dels fluixos de la categoria que va acabar de rematar la poca confiança dels de Pobla, que tanquen l'any amb només dues victòries i vuit punts sumats. Les vacances hauran de servir als poblatans per intentar refer-se d'un mal inici de lliga, ja que ara són tercers per la cua, una posició que precisa d'una reacció si els blanc i vermells no volen jugar a Quarta Catalana l'any que ve.

El Rialp li clava 14 gols al Ribera d'Ondara

La golejada de la jornada, però, va tenir lloc al Pallars Sobirà. El Rialp va marcar ni més ni menys que 14 gols a un Ribera d'Ondara que no va parar de recollir la pilota de dins la porteria. Els groc i negres van firmar fins a tres hattricks, marcats per Adrià Ovando, Albert Gironès i Pol Margalef, i fins i tot un pòquer d'Ignasi Planas, mentre que Albert Caselles també va tenir temps de marcar un gol. Amb aquest resultat escandalós, els nois estrenats per Cristobal Marchal acaben l'any en una còmoda cinquena posició i havent guanyat sis dels darrers vuit partits.

I en l'altra cara de la moneda, el Tremp B va caure de nou, en aquest cas a casa contra l'Albesa per 3 a 4. Primera part horrorosa dels trempolins, que van encaixar els quatre gols del rival en només 26 minuts. A falta de dos pel descans, Aleix Raventós va aconseguir reduir les diferències, i a la segona meitat, partit totalment diferent: Yassine va establir el 2 a 4, i a falta de cinc minuts, David Borrell va posar el Tremp B a només un gol de l’empat des dels 11 metres. La reacció, però no es va poder materialitzar, i els de Tremp són ara catorzens gràcies a que el Magraners, el Bell-lloc i el Templers també van perdre els seus partits.

El futbol sala torna a perdre

I en futbol sala, derrota sense paliatius del Tremp: 6 a 1 contra el Calaf 2019. Res van poder fer els trempolins contra un rival molt superior, i que va arribar al descans guanyant per 2 a 1 malgrat el gol de Gustavo. La segona meitat va ser clarament pels de Calaf, que van marcar els quatre gols restants que deixen al Tremp a la part baixa de la classificació.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9