Dijous, 25 d'abril de 2024
política

Salvador Illa visita el Pallars i el Pirineu

El líder de l'oposició ha fet parada a l'Hospital del Pallars i les Botigues Museu de Salàs de Pallars

Redacció Salàs de Pallars | 13 de desembre de 2021 a les 08:45
Salvador Illa durant la visita a les Botigues Museu de Salàs | TGE
El líder de l'oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, ha visitat aquest cap de setmana el Pirineu i el Pallars. Durant el primer dia, i acompanyat dels diputats Sílvia Romero i Òscar Ordeig, el polític socialista va fer parada al Pallars Jussà, on primer va visitar l'Hospital Comarcal de Tremp i es va reunir amb els membres del centre i de l'Àrea Bàsica de Salut.

Posteriorment, Illa va visitar les Botigues Museu de Salàs de Pallars, on també va tenir ocasió de donar el condol a la família de l'alcalde Sisco Borrell, traspassat fa dos setmanes. A més de dinar amb representants electes de la comarca, l'exministre de Sanitat també va fer parada a la Pobla de Segur abans de dirigir-se a la Val d'Aran, on va assistir al congrés del partit Unitat d'Aran (UA), que dissabte va escollir la síndica Maria Vergés com a nova secretaria general.
 
Finalment, diumenge, i encara a l'Aran, Illa va visitar les instal·lacions de l'estació d'esquí de Baqueira Beret, on es va reunir amb els seus responsables per tal de conèixer els seus projectes de futur i la seva situació després de la pandèmia.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació