Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

Ràdio Tremp tornarà a retransmetre un partit en directe 33 anys després

Serà aquest dissabte durant el matx entre el Natural Optics Pallars CB Tremp i el Gerb Bàsquet

Redacció Tremp | 10 de desembre de 2021 a les 11:00
Jordi Pociello, Jose Ignacio García i Marcos Camacho durant la primera retransmissió | Diego Roldán
Quatre anys després d'ençà la seva refundació, Ràdio Tremp durà a terme la seva primera retransmissió esportiva en directe. Serà aquest dissabte a partir de les 17:30h des del pavelló del Juncar, durant el matx que enfrontarà el Natural Optics Pallars CB Tremp i el Gerb Bàsquet, i estarà conduïda pels periodistes de Ràdio Tremp i Pallars DigitalTomàs Garcia i Jordi Ubach, exjugador també del club.

Aquesta, però, no serà la primera retransmissió en la història de l'emissora pallaresa. Fa 33 anys, l'any 1988, durant la segona etapa de La Veu de la Conca, el jove Jose Ignacio García Mercadal i Jordi Pociello, amb Marcos Camacho com a tècnic de so, van protagonitzar la primera retransmissió esportiva de la història de Ràdio Tremp.
 

L'equip del CB Tremp durant la temporada 1987-1988. Foto: Diego Roldán


Aquell primer partit, que va enfrontar al Tremp contra el Sant Guim de Freixenet a l’antiga sala escolar i actual pista del Cub, es va saldar amb la victòria dels trempolins, dirigits per l'actual president César Fernández. Va ser, però, l'única retransmissió que l'aleshores emissora municipal va poder fer, quedant en una simple anècdota.

Ara, l'actual Ràdio Tremp, sota l'empara de Digital Hits FM, ha decidit prendre el relleu d'aquells pioners, i tornar a portar l'esport pallarès a les ones. A diferència d'aquella primera vegada, però, aquest fet no vol ser una excepció, i de fet, des de l'emissora trempolina també tenen pensat radiar el derbi pallarès entre el CF Tremp i el CF Pobla durant la segona volta de la lliga de futbol.
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació