Dissabte, 20 d'abril de 2024
submarinisme

Pep Fillat, nou president del comitè científic de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques

El submarinista de Tremp es converteix, a més, en el nou president del comitè científic nacional

Redacció 30 de setembre de 2020 a les 10:44
Pep Fillat, a l’esquerra, durant l’acte d’aquest dissabte a Barcelona | FEDAS
El submarinista trempolí Pep Fillat ha estat nomenat president del comitè científic nacional de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques (FEDAS). Fillat, que fins ara ocupava el càrrec de director coordinador d’aquest comitè, ha estat també reelegit vicepresident de la FEDAS. A l’equip de Fillat s’hi incorporaran, entre altres, Didac Lee, conseller delegat d'Inspirit i directiu del Futbol Club Barcelona en l'àrea de Noves Tecnologies.

Defensor en actiu del patrimoni submergit, Fillat ha estat proposat per presidir el comitè científic de la FEDAS amb la voluntat d’impulsar la protecció del patrimoni cultural subaquàtic i de defensar de l'espoli totes les troballes arqueològiques que es produeixen sota l’aigua. De fet, l’especialitat del pallarès és la de trobar restes arqueològiques i patrimonials sota l'aigua.

Fillat és fundador i director general d’Aquoir, un projecte d’envelliment de vins en anfores artesanals en medi subaquàtic. És també bussejador associat al Centre d'Arqueologia Subaquàtica Catalunya (CASC) i en matèries vinculades a l’àrea del Comitè Olímpic Espanyol (COE). 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació