Dissabte, 20 d'abril de 2024
esquí

L’estació d’Espot obre les portes a la nova temporada d’esquí

El complex pallarès s’uneix a Port Ainé, que ja va obrir el passat divendres, i a Baqueira Beret, que ho va fer dissabte

Redacció Espot | 2 de desembre de 2021 a les 11:48
Imatge recent de l'estació d'esquí d'Espot | FGC
L'estació d'esquí d'Espot ha obert aquest dijous la temporada amb la vista posada els propers dies festius. Les fortes nevades registrades el passat cap de setmana i dilluns, així com la neu produïda des de fa setmanes, han fet que l’estació pugui obrir amb un domini esquiable de gairebé quatre quilòmetres. El complex pallarès s’uneix a Port Ainé, que ja va obrir el passat divendres, i a Baqueira Beret, que ho va fer dissabte.

Amb gruixos de neu pols de fins a 45 centímetres, de cara al pont de la Puríssima l'estació obrirà tot el desnivell esquiable, més de la meitat de les pistes i tots els remuntadors estaran operatius. A més, les persones visitants podran gaudir d’itineraris de raquetes de neu i esquí de muntanya, dels serveis de restauració, i també de les escoles d’esquí.

Aquesta temporada 2021-2022, l’estació comptarà amb noves màquines de venda i recollida de forfets, novetat que suposa una millora per als usuaris i usuàries i un accés a pistes més còmode i ràpid. Aquestes màquines se situen al mateix poble d’Espot i a la zona de taquilles de l’estació.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació