Dijous, 25 d'abril de 2024
salut

Arrenca amb èxit el programa «Fes Més!» a Esterri d'Àneu

La iniciativa impulsada des de l'ajuntament pretén fomentar i promocionar els hàbits de vida saludable

Redacció Esterri d'Àneu | 24 de novembre de 2021 a les 12:31
Imatge d'una sessió de tonificació | Ajuntament d'Esterri d'Àneu
Esterri d'Àneu ha iniciat aquest mes de novembre el programa Fes Més!, una iniciativa impulsada des del consistori aneuenc i que té l'objectiu de fomentar i promocionar els hàbits de vida saludable. El programa consta de diversos cursos, entre els quals els de tonificació, que tenen lloc els dimarts i els dijous de 18h a 19h de la tarda i de les 19h a les 20h del vespre. Tot i que l'activitat, que es realitza en una sala polivalent, està subvencionada per l'ajuntament, el preu mensual és de 10 euros per tal de manenir la fidelitat.

Per altra banda, el programa també vol fomentar l’esport i la salut entre la gent gran. Per aquest motiu, les sessions de gimnàstica d'aquest grup d'edat tenen lloc els dimarts de 16h a 17h i de 17h a 18h de la tarda en una sala també de propietat municipal. Aquest tipus d'activitat, però, és gratuïta. 

L'alcalde d'Esterri d'Àneu, Pere Ticó, explica que des del consistori han volgut liderar de nou aquesta iniciativa. Segons el batlle aneuenc, la proposta "ha estat un èxit", ja que en les classes de tonificació s'hi han inscrit fins a 40 persones, el màxim permès. Antigament, es demanava una subvenció a la Diputació de Lleida d'entre sis i set mil euros, però amb el canvi de govern el format va canviar, tot i que la quantitat rebuda és la mateixa, explica Ticó.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació