16 d'abril de 2024

El CF Tremp guanya i continua líder (0-3) i el CF Pobla empata contra el Vilanovenca (1-1)

A Quarta Catalana, el Tremp B guanya per segona jornada consecutiva (4-2) i el FC Rialp suma de nou contra l'Albesa (1-4)

Tomàs Garcia Espot Rialp | 22 de novembre de 2021 a les 08:40
El Pobla va aconseguir sumar un punt en un partit ensopit | TGE
Una jornada més el CF Tremp continua imparable a Tercera Catalana. Els del Jussà van suar però es van acabar imposant al Torà per 0 a 3, aconseguint així la vuitena victòria seguida. Després d'una primera meitat igualada, els trempolins van sortir a guanyar el partit, i en nou minuts el capità Miki Sirvant, el pitxitxi Jony Gázquez i Sergio Fernández van marcar els gols que situen al Tremp líder i sumant 24 punts de 24 possibles.

En l'altra cara de la moneda, al CF Pobla no li acaben de sortir bé les coses, i diumenge va empatar contra el Vilanovenca per 1 a 1. Els poblatans van disposar de bones ocasions durant el primer temps, però no van tenir encert de cara a porteria, tot i que van mostrar una bona solidesa en defensa. Tanmateix, abans del descans els visitants es van posar per davant després d'una errada defensiva. A la represa, i tot aconseguir empatar per mitjà de Rachid, el Pobla no va mostrar prou actitud per capgirar el marcador. Empat apàtic, doncs, que deixa als blanc i vermells desens i amb vuit punts a la butxaca.

«Riqui ens ha fet guanyar»

Qui sí que va mostrar una gran actitud va ser el CB Tremp, que tot i que la situació no era la millor, va saber enfrontar un partit complicat i convertir-lo en una victòria. La frase de l'entrenador Diego Roldán així ho resumeix: "Riqui ens ha fet guanyar". I és que el Tremp, amb pocs efectius i davant un rival a priori inofensiu però que va ensenyar les dents, va haver de tirar d'orgull. I ho va fer, tot i que va costar. La lesió de Ricard Bresco 'Riqui' -que per sort no va passar de l'ensurt- va fer que els de Tremp reaccionessin i s'imposessin al Secà de Sant Pere per 85 a 65. Els trempolins són líders en solitari després de l'ensopegada del Gerb contra el Sicoris, proper rival dels vermells.

El CB Tremp va patir però finalment va sumar una altra victòria Foto: TGE

El Tremp B torna a sumar

I a Quarta Catalana, el filial trempolí ha hagut de patir durant jornades, però per fi sembla estar en la bona dinàmica. Diumenge els trempolins es van imposar a l'AC Templers -cuer de la categoria- per 4 a 2. Partit que podria haver tingut un resultat més ampli a favor del Tremp, però que es va resoldre amb els dos gols de Doumi, Xavier Vergés i Aleix Raventós. El Tremp B surt del pou, però dissabte s'haurà de veure les cares amb un dels grans de la categoria, el Borges B.

Mentrestant, al FC Rialp també li estan funcionant les coses i diumenge es va endur la victòria del camp de l'Albesa (1-4). Tot i el gol matiner dels locals, els del Pallars Sobirà van dominar el matx i abans del descans ja havien remuntat gràcies als gols d'Adrià Ovando de penal i d'Ignasi Planas. A la represa, Jan Roqué i Jose Alberto van posar la cirereta a un partit que deixa als de Rialp setens i amb 15 punts sumats.

El futbol sala

I en futbol sala, el Tremp de moment no està vivint els seus millors moments. Els trempolins viatjaven al barri lleidatà de Pardinyes, on es van deixar empatar un 1 a 4 que semblava dat i beneït. En pocs minuts, els de Lleida van marcar tres dianes que van deixar amb un pam de nas als de Tremp, i que els condemna a seguir a la zona baixa de la taula amb només quatre punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior 01
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9