16 d'abril de 2024
esports

El Pallars Jussà fomenta l'esport escolar a la comarca

El consell comarcal i el consell esportiu han signat un nou conveni de col·laboració que es materialitzarà amb una aportació de 14.500 euros

Redacció Tremp | 16 de novembre de 2021 a les 12:14
Josep Maria Mullol i Joan Ubach després de signar el conveni de col·laboració | CCPJ
El consell comarcal i el Consell Esportiu del Pallars Jussà han signat un nou conveni de col·laboració per al foment de l’esport a la comarca. Aquesta col·laboració es materialitzarà amb una aportació de 14.500 euros anuals per part del consell comarcal a l’ens esportiu, que es destinaran a l’impuls de diferents programes de foment de l’esport, en especial aquells que estan relacionats amb l’esport escolar o els esdeveniments esportius populars, alhora que també donarà suport a les estructures de gestió de l’entitat.

Aquesta línia de col·laboració, iniciada fa més de 20 anys i que ara es renova, incideix en els programes que desenvolupa anualment el consell esportiu com l'Esport Blanc Escolar, destinat als alumnes de 3r i 4t de primària de les comarques pirinenques o el Pla Català de l'Esport a l'Escola. En aquesta programació també hi ha diferents activitats i proves esportives, com els crossos comarcals.

També fruit d’aquesta col·laboració, actualment s’estan gestionant les sol·licituds dels forfets bonificats a què tenen accés els habitants del Pallars Jussà en virtut d’un conveni entre el consell comarcal i Ferrocarrils.

Es volen reprendre els cursos de natació


El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Marial Mullol i el president del consell esportiu, Joan Ubach, han expressat també la voluntat per reprendre els cursos de natació destinats a escolars del Pallars Jussà i Sobirà que es portaven a terme a la piscina coberta de l’AGBS i que van quedar aturats amb la pandèmia. Aquesta voluntat també inclou l’accés dels ciutadans de la comarca a aquesta instal·lació en horaris concertats com s’havia fet abans de la Covid-19.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació