Dissabte, 27 d'abril de 2024
antifrau

Fiscalia investiga obres municipals a Castell de Mur arran d’una denúncia anònima

L'Oficina Antifrau ja ha investigat i arxivat aquest assumpte al no detectar-hi irregularitats

Jordi Ubach Llorens Castell de Mur | 16 de novembre de 2021 a les 11:45
Vista general del poble de Guàrdia de Noguera | Gustau Erill
La Fiscalia està investigant unes obres dutes a terme per l'Ajuntament de Castell de Mur després d'una denúncia anònima sobre presumptes irregularitats. Segons avança el diari Segre, el ministeri públic ha demanat al consistori pallarès informes sobre contractacions durant la legislatura passada (2015-2019) per tal de conèixer les empreses adjudicatàries. A més, la fiscalia també ha requerit la llicència urbanística per unes obres que l'actual alcalde, Josep Maria Mullol, va efectuar a casa seva.

L'objectiu d'aquesta investigació és comprovar si l'ajuntament va dur a terme un tracte de favor a una empresa a l'hora d'adjudicar les obres. Un fet que l'Oficina Antifrau ja ha investigat i ha arxivat després de rebre també una denúncia anònima. L'alcalde de Castell de Mur ha explicat en declaracions a Pallars Digital que l'ajuntament ja ha presentat tots els requeriments a la Fiscalia, així com la resolució d'Antifrau del 6 de setembre on no s'aprecien indicis d’irregularitats, i espera que també s'arxivi el cas.

Josep Maria Mullol ha explicat a aquest diari que està "molt tranquil", ja que assegura que no es va produir cap irregularitat. L'alcalde interpreta la denúncia anònima com un “atac polític directe” per "fer mal” de cara a les properes eleccions municipals. Mullol lamenta la "sensació d’indefensió” davant atacs d’aquest tipus.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació