Diumenge, 26 de maig de 2024
comerç local

El comerç i l'Ajuntament de la Pobla de Segur avancen les compres de Nadal

La iniciativa «Avança’t al Nadal i compra a la Pobla» vol ajudar els veïns i les veïnes a planificar amb temps les necessitats per les festes

Redacció La Pobla de Segur | 15 de novembre de 2021 a les 12:31

L'Ajuntament i els comerciants de la Pobla de Segur preparen una campanya de descomptes i avantatges per als clients. La iniciativa Avança’t al Nadal i compra a la Pobla vol ajudar els veïns i les veïnes a planificar amb temps les necessitats per les festes i fer-les aprofitant una bona pila de descomptes. Aquesta campanya ha arrencat aquest dissabte 13 de novembre i s’allargarà fins el diumenge 28.


A més d’oferir els descomptes, també es repartirà un passaport on hi constin tots els comerços. A cada compra, el client rebrà un segell de l’establiment i quan en reuneixi 12 podrà participar en un sorteig d’una panera gegant valorada en 1.000 euros. El 4 de desembre, durant el transcurs de la Fira de Nadal, es coneixerà el o la guanyadora. Es pot participar al sorteig amb més d’un passaport sempre que tots compleixin els requisits: reunir una dotzena de segells dels comerços.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Josep Maria Tirbió, ha volgut destacar que aquesta iniciativa "ha sorgit dels mateixos comerciants en les diferents taules de comerç organitzades pel consistori per planificar i dur a terme activitats i campanyes de manera conjunta per promocionar el comerç de proximitat.

TastaVianda


Els bars i restaurants de la Pobla també s’han volgut sumar a aquesta campanya. Per això, durant els mateixos dies de la campanya, oferiran una combinació de tapa i beguda a un preu unificat de 3,5 euros. Les tapes del TastaVianda es podran trobar en els diferents establiments de restauració del poble.

El TastaVianda és una iniciativa proposada als restauradors per part de la regidoria de Turisme i a la qual aquests nou establiments s’han adherit. Segons Tirbió, "l’objectiu és que tant la campanya de comerç com aquesta proposta gastronòmica és complementin al llarg de les properes dues setmanes".
 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació