Divendres, 19 d'abril de 2024
futbol

El CF Tremp goleja (8-0) i el CF Pobla perd però planta cara l'Agramunt (4-3)

A Quarta Catalana, el Tremp B guanya el primer partit de lliga (4-2) i el Rialp li clava sis gols al Bell-lloc (6-0)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 15 de novembre de 2021 a les 08:13
Els jugadors del Tremp celebrant la setena victòria consecutiva | CF Tremp
La jornada esportiva pallaresa torna a deixar molt bones sensacions. Diumenge El CF Tremp va ampliar a set la ratxa de victòries després de golejar al Vallfogona de Balaguer per 8 a 0. Partit totalment controlat pels trempolins, que van protagonitzar de nou un festival de gols, amb dos hat-tricks, un del pitxitxi Jony -que ja en suma 13- i un altre de Mutu, sumats als gols d'Aleix Farré i de Carlos Pardo. 21 punts de 21 possibles i liderat per al Tremp gràcies al gol average.

Per la seva banda, el CF Pobla gairebé deixa el Tremp líder en solitari després de fregar la victòria al camp de l'Agramunt, màxim rival dels trempolins. Els poblatans van obrir la llauna al minut 2 per mitjà de Miquel Molins, però al 25, Ramon Vila va marcar en pròpia porta. El Pobla no es va aturar, i sis minuts després es tornava a avançar per mitjà d'Ivan López. Nou gol de l'Agramunt abans del descans, que va ser respost per Miki Molleví al 59.

Final d'infart i envoltat per polèmica arbitral, on els de la ciutat del torró van aconseguir capgirar el marcador. Bones sensacions, però, per al Pobla, que va plantar cara a un equip que es veurà les cares amb el Tremp en el camí cap al títol.

El bàsquet trempolí continua imparable

En bàsquet, el Bellvís no va ser rival per a un CB Tremp que de moment només fa que comptar victòries (38-65). Malgrat un primer quart ajustat, els trempolins van fer gala d'una gran superioritat, especialment gràcies a l'encert amb els triples. I la solidesa en defensa va anar acompanyada per la iniciativa en atac del capità Ruben Rodríguez, amb 23 punts; Conti amb 19, i Sergi Viñuela amb 11. A destacar, el debut del jugador salassenc de 16 anys de l'equip júnior, Gerard Castells

El filial trempolí guanya el primer partit

A Quarta Catalana, i tornant al futbol, el CF Tremp B va sumar per fi la primera victòria de la temporada contra el Magraners (4-2). Empat a un al descans, i reacció a la represa amb gol del màxim golejador del filial, Rachid El Madani. Nadir, autor del primer gol, va fer el 3 a 1 al minut 63, però els de la ciutat de Lleida va retallar distància vuit minuts després.

Els homes entrenats per Pito Pascual, però, no van deixar escapar la oportunitat, i al 73 va arrodonir la victòria amb una diana de Deniz. Primers tres punts, doncs, per a un filial trempolí que comença a aixecar cap.

El FC Rialp va aconseguir una solvent victòria golejant al Bell-lloc dUrgell. Foto: Gerard Sabarich

I el FC Rialp va sumar una nova victòria, en aquest cas per golejada; 6 a 0 contra el Bell-lloc d'Urgell. Els del Sobirà van fer els deures contra un rival força fluix, i al minut 5 s'avançaven gràcies a un gol en pròpia porta. A partir del minut 40, recital golejador de la mà de Jan Roqué, Albert Caselles, Ignasi Planas, Jose Alberto Alejandro i de Manu Altieri. Quarta victòria per als de Rialp, que sumen 12 punts i que de moment se situen en una còmoda setena posició.

El futbol sala torna a perdre

I en l'altra cara de la moneda, al futbol sala trempolí de moment no li surten les coses. Els de Tremp van sumar la quarta desfeta de la temporada perdent per 2 a 7 contra el Tàrrega. Les dianes de Gustavo i de Guillem no van ser suficients per compensar l'encert dels targarins, que van dominar amb solvència el partit. Els de Tremp necessiten un revulsiu per tornar a guanyar i sortir de la part baixa de la classifació.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior 01
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9