Divendres, 19 d'abril de 2024
ajuntament d’alt àneu

L'alcalde d'Alt Àneu, Xavier Llena, nou assessor de la síndica d'Aran

Part del sou que rebia com a batlle, al qual ha renunciat, anirà destinat a plans d'ocupació o reforços temporals de la brigada municipal

Tomàs Garcia Espot Alt Àneu | 8 de novembre de 2021 a les 12:09
Xavier Llena, en imatge d’arxiu, durant una visita de l'exconsellera Ester Capella | Justícia
L'actual alcalde d'Alt Àneu, Xavier Llena, ha estat nomenat nou assessor de la síndica d'Aran, Maria Vergés, tal com avançava el diari Segre. Llena, que és economista, assessorarà la cap de govern aranesa en matèria de gestió de projectes, així com en els fons Next Generation, gestió forestal o d'altres assumptes com la ruta ciclista Transgarona.

Segons apunta el rotatiu lleidatà, aquesta feina a jornada completa compta amb una retribució de 55.000 euros bruts anuals. En aquest sentit, Llena ha renunciat al seu sou com a regidor, que segons el lloc web Transparentia, ascendia a un total de 22.403,35 euros bruts anuals; és a dir, 1.600,25 euros bruts al mes.

Pel que fa al destí actual d'aquest sou, Llena ha explicat a Pallars Digital que atès que una part d'aquesta retribució de càrrec electe està subvencionada per la Generalitat de Catalunya, aquesta meitat ara es perdrà, mentre que l'altra porció de l'antic sou de Llena es podrà dedicar a plans d'ocupació o reforços temporals de la brigada municipal.

 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació