Divendres, 19 d'abril de 2024
futbol

El CF Tremp segueix invicte (0-2) i el CF Pobla suma un empat de mèrit (0-0)

A Quarta Catalana, el Tremp B aconsegueix sumar per primer cop (2-2) i el Rialp trenca la bona ratxa golejat pel líder (5-2)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 8 de novembre de 2021 a les 08:15
Els poblatans es van estrenar com a locals al municipal Jaume Bonell de Rialp | TGE
Jornada freda i sobretot marcada pel vent per als equips de futbol de Tercera Catalana. Diumenge el Tremp va aconseguir la sisena victòria en sis partits després de batre al Butsènit per 0 a 2. Els trempolins -que són colíders amb l'Agramunt- van sortir endollats, i al minut 24 Mutu aprofitava el rebuig d'un córner des de l'àrea petita per obrir la llauna. Sis minuts després, una jugada de combinació a la frontal va ser finalitzada per Wilki amb un excel·lent xut que sentenciava el matx. Segona meitat més enrarida, especialment per dues lesions a l'equip rival, una de les quals va suposar l'evacuació d'un jugador amb ambulància.

Per la seva banda, el CF Pobla es va estrenar com a local al municipal Jaume Bonell de Rialp amb un empat meritori contra el Solsona B, tercer a la classificació. Els poblatans van saber aguantar les embestides d'un rival jove i amb tècnica gràcies a la solidesa en defensa, liderada per l'isonenc Javi González i pel capità Ramon Vila. Tot i la falta d'efectivitat en atac, l'empat final permet sumar de nou als poblatans, que ara són novens amb set punts a la cartera.

El bàsquet trempolí amplia la bona ratxa

En bàsquet, el CB Tremp de moment es manté intractable, i dissabte va aconseguir la sisena victòria contra l'Alpicat C per 56 a 37. Tot i medir-se contra un rival més que assequible i amb pocs efectius en pista, els de vermell no van desplegar el seu millor joc, amb una manca d'encert en el tir exterior i en el tancament del rebot. La diferència en el marcador no es va traduir, però, en un domini clar a la pista, ja que els visitants van tancar-se en zona durant els quaranta minuts, aconseguint robar el ritme del partit als trempolins. Així i tot, els de la capital del Jussà es mantenen líders de la categoria sense haver conegut encara la derrota.

Conti va ser el màxim anotador del partit amb 13 punts. Foto: TGE

El filial trempolí suma el primer punt

A Quarta Catalana, i tornant al futbol, el CF Tremp B finalment va aconseguir sumar el primer punt de la temporada després d'empatar als darrers instants de partit contra el Sant Guim de Freixenet (2-2). Tot i avançar-se al minut tres per mitjà de Rachid, els blanc i negres van veure com els locals remuntaven el matx als minuts 25 i 73 de partits. Finalment, a sis minuts pel final, de nou Rachid establia la igualada, donant aire al trempolins, que surten de la cua de la taula.

Qui no va tenir tanta sort va ser el FC Rialp, que dissabte va perdre contra el líder de la categoria, el Borges B, per 5 a 2. Resultat enganyós, però, ja que tot i la superioritat dels locals, els gols de Pau Vilajosana i Adrià Ovando a la segona part van fer entrar la por al cos als borgencs. Amb aquest resultat, els del Pallars Sobirà són novens amb tres victòries i quatre derrotes.

Primera victòria del futbol sala

I en futbol sala, bones notícies per al Tremp, que dissabte va aconseguir la primera victòria de la temporada després d'unes jornades en blanc. 2 a 7 contra el Solsona B gràcies al doblets d'Eric Abella, Gustavo i Aleix Montellà, i també amb el gol de Mustafa Diallo. Els trempolins surten, doncs, del pou, i ara són desens a la classificació.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior 01
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9