Dimecres, 24 d'abril de 2024
futbol

El CF Tremp no falla (4-1) i el CF Pobla guanya a Tornabous (0-3)

A Quarta Catalana, el Tremp B cau contra el Verdú (0-1) mentre que el FC Rialp goleja l'AC Templers (8-2)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 1 de novembre de 2021 a les 10:31
Els trempolins són colíders de la categoria amb ple de victòries | CF Tremp
Pont de Tots Sants força dolç per als equips de futbol del Pallars. Ple gairebé complet de victòries. Diumenge el CF Tremp va ampliar la seva ratxa guanyant per 4 a 1 al Vilanova de l'Aguda en un partit molt exigent malgrat el resultat. Primera meitat plàcida per als trempolins, que van marcar tots els gols abans del descans. Les dianes van ser de Sergio Fernández, Jony -que continua pitxitxi amb 10 gols-, i un doblet del capità Miki Sirvant, que ja en suma cinc a la lliga. A la segona part els visitants van igualar el joc, però no van impedir que el Tremp continu colíder i imbatut juntament amb l'Agramunt.

Qui també té motius per somriure és el CF Pobla, que diumenge va sumar la segona victòria de la temporada batent al Tornabous per 0 a 3. Els blanc i vermells van disposar de nombroses ocasions durant el primer temps i van arribar al descans amb un solitari gol de Miki Molleví a la sortida d'un córner. La segona meitat va ser més o menys igual, tret dels 15 minuts en què els de Pobla van adormir-se. La reacció, però, va arribar, i un altre gol de Molleví i una diana de falta de Javi González van donar els tres punts a un Pobla que surt del pou després d'un mal inici de lliga.

Els poblatans sumen la segona victòria i surten del pou Foto: CF Pobla

El Rialp suma de tres en tres

La golejada de la jornada, però, va tenir lloc a Quarta Catalana i la va protagonitzar el FC Rialp. Els del Sobirà es van cobrir de glòria amb un 8 a 2 contra l'AC Templers, cuer de la categoria. El Rialp ja va arribar al descans guanyant amb un còmode 4-2, i a la represa va caure els quatre restants. Hat-trick d'Adrià Ovando, doblets d'Ignasi Planas i Albert Gironès, i dianes de Jan Roqué i Christian.

De moment, l'únic equip pallarès que encara no ha sumat és el filial del CF Tremp, que dissabte va encaixar una derrota per la mínima contra el Verdú-Cercavins. Un rival que va tenir el control del partit i que es va poder avançar en el marcador al minut 25. A la segona, els visitants podrien haver sentenciat el matx gràcies a un seguit d'ocasions que no van saber aprofitar. Partit obert fins al final però que no va evitar la tercera derrota consecutiva del Tremp B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21